В програмата

Педро Алмодовар и Пиърс Броснан в „Като на кино” тази седмица

0/5

Педро Алмодовар и Пиърс Броснан в „Като на кино” тази седмица

Ирландската звезда Пиърс Броснан, най-популярният испански режисьор Педро Алмодовар, британският му колега Кен Лоуч и номинираният за „Оскар” режисьор на филма „Стая” Лени Ейбрахамсън застават пред камерата на „Като на кино” тази събота, 17 декември, 18:00 ч., bTV Cinema.

 

Добави описание


С всички тях водещата на предаването се срещна по време на 29-ото издание на Европейските филмови награди във Вроцлав, Полша. Освен на червения килим, Стаси присъства и на церемонията, както и на коктейл с номинирани победители след това.

 

Добави описание


Гости в студиото ще бъдат водещата Мария Силвестър и синът й Давид, който озвучава герой в анимацията „Ела, изпей”. Двамата ще разкажат и какво обичат да гледат и правят заедно, както и кои са мечтаните професии на 10-годишният ученик.

 

Добави описание


След тях ще видим четирима фена на „Междузвездни войни” по повод излизането на новия филм „Rogue One: История от междузвездни войни”. Журналистът Найо Тицин, певецът Миро, Мартен и Монтиот група Ice Cream ще разкажат спомени, свързани с легендарните филми и какво значи да си истински фен.

 

Добави описание

„Като на кино” ще разкаже и всичко за номинираните за наградите „Златен глобус”.

Още за Като на кино

18:00
29.04.2017
Като на кино - предаване за кино с водещ Стаси Кара?19:00 - Поли - комедия (САЩ, 1998), режисьор -
01:20
01.05.2017
Като на кино - предаване за кино с водещ Стаси Кара

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg