Актуално Какво ще се случи...

Хляб и зрелища в „Домашен арест” този петък, 11 януари, от 20.00 часа по bTV

Добави коментар

Този петък, 11 януари, зрителите на bTV ще станат свидетели на една безмилостна и комична битка, в която участници са невероятните звезди от ситкома „Домашен арест”.

Този петък, 11 януари, зрителите на bTV  ще станат свидетели на една безмилостна и комична битка, в която участници са невероятните звезди от ситкома „Домашен арест”.

 


Коцето, мама Еми, Анастасия, Емко и Зара ще се борят кой да получи етажа на Райчо,
който е спечелил зелена карта и трябва да завещае преди заминаването си своя етаж от къщата на някого. Именно това поставя началото на съревнование, което довежда до редица комични ситуации, неочаквани съюзи и още по-неочаквани обрати. Кой ще спечели надпреварата, зрителите на bTV ще научат в петък от 20:00 часа.

Краят на седмицата ще бъде изпълнен със страдание и за Емко, на чийто рожден ден не идва никой. Причината – повечето му приятели или не го помнят, или са умрели. Коцето се захваща с непосилната задача да намери приятели на шурея си. В петък, 11 януари, „гостите в къщата на тъщата” ще станат свидетели на това как завършват уроците по фехтовка на Емко и с кого той ще стане приятел.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домашен Арест

Неустоим сексапил мъчи Райчо този петък в "Домашен арест"

„Домашен арест”: Коцето в света на силикона

„Домашен арест”: Коцето става жертва на жълтата преса

„Домашен арест”: Коцето опознава Сиси отново

„Домашен арест”: Коцето сключва сделка с „дявола”