Актуално Какво ще се случи...

Драматични развръзки и нови герои във втория сезон на „Седем часа разлика”

Добави коментар

Вторият сезон на хитовия сериал на bTV „Седем часа разлика” се завръща с драматични развръзки и нови герои скоро в ефир.

 втория сезон на „Седем часа разлика”Вторият сезон на хитовия сериал на bTV „Седем часа разлика” се завръща с драматични развръзки и нови герои скоро в ефир.

Вторият сезон на хитовия сериал на bTV „Седем часа разлика” се завръща скоро в ефир. Зрителите ще станат свидетели на шокиращи разкрития, след като в края на първи сезон завесата за миналото на Таня Стоева и бащата на Мая – адвокат Пол Станкофф, бе повдигната.

Ще стане ясно каква ще бъде съдбата на Гончев, след като направи опит да убие Милото, ще оживее ли „бизнесменът” и какво ще се случи с Иванов, след като бе похитен.

Още една мистерия ще бъде разгадана – защо Разпутин може да ходи, каква е причината да разкрие своята тайна именно пред Нина Роси и ще го издаде ли тя.

В съдбите на познатите персонажи ще се намесят и нови герои.
В ролята на една от тях е актрисата, която от години живее в Лос Анджелис – Михаела Стойкова. Тя е учила актьорско майсторство в ЕлЕй, снимала се е в редица американски продукции и е играла на сцена отвъд Океана. Зрителите на bTV ще видят завръщането ѝ в българския ефир в поредицата „Седем часа разлика”. Тя ще влезе в ролята на роднина на един от главните герои и нейното присъствие ще обърка съдбите на едно от семействата в сериала. Другият нов персонаж е героинята на фолк певицата Бони, която ще влезе в ролята на медицинска сестра.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Седем часа разлика

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Седем часа разлика”: Развръзката на сезона – от 24 февруари от 20:00 часа по bTV

„Седем часа разлика”: Кошмарите на Милото го застигат

„Седем часа разлика”: Таня Стоева задейства плана за съсипване Кирил Коцев

„Седем часа разлика”: Нина Роси прави стриптийз