Какво ще се случи...

"Под прикритие" - финалът на 2 сезон: Джаро е арестуван

• От 0/5

"Под прикритие" - финалът на 2 сезон
"Под прикритие" - финалът на 2 сезон

Тази неделя е финалът на сезон 2 на Под прикритие. Попов и Нешев обискират апартамента на боса и го задържат по обвинение за фалшифициране на пари....

Тази неделя е финалът на сезон 2 на Под прикритие. За финала на култовия сериал, продуцентите и екипа обещават взривоопасен екшън и каскади невиждани в български сериал до сега. За целта през уикенда екипа засне сцени с участието на СОБТ (специализиран отряд за борба с тероризма), каскади с конвой от няколко автомобила, престрелки, опасен скок - каскада с кола и дори хеликоптер. Какво ще се случи и кой ще излезе жив от опасната игра на пари, власт и престъпления ще разберем тази неделя.


Ето какво могат да очакват и зрителите в последния епизод на Под прикритие:

Мартин докладва на Попов за плановете на Джаро да извърши сделка с фалшиви пари и да напусне страната.
Мартин е отчаян, тъй като е пуснат за национално издирване и Попов е безсилен да му помогне.

 

Мартин знае, че без преки доказателства не могат да арестуват Джаро и той ще се измъкне.

Преди полицаите да ударят печатницата на Джаро, Мартин краде от нея диск с файлове за фалшивите банкноти.

Междувременно Куката е притеснен, че са започнали масови арести и иска да се покрие временно. Джаро разбира, че печатницата му е затворена и заплашва семейството на Попов.

В това време Мартин подхвърля диска от печатницата в жилището на Джаро. Попов и Нешев обискират апартамента на боса и го задържат по обвинение за фалшифициране на пари....

БНТ са подготвили още една изненада за феновете на хитовия сериал. За първи път в историята на българската телевизия, канал ще излъчи български сериал в кино формат 16:9. Всичко това тази неделя 20:45 с мо по БНТ.

Още за Под прикритие

23:00
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
23:30
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
00:00
26.02.2020
Инстинкт - Докато Дилън и Лизи разследват убийството на влиятелен специалист по връзки с обществеността, работейки под прикритие те навлизат в еротичния подземен свят на Ню Йорк. В живота на Джулиан се завръща бляскава любов с неустоимо предложение.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg