Big Brother

Най-драматичните номинации досега в Big Brother, четвъртък, 29 април

• От 0/5

Борислава като баба
Борислава като баба
АнджеликаТози четвъртък предстоят най-драматичните номинации в Big Brother family досега. Утре съквартирантите ще се номинират очи в очи.

Процедурата на номиниране ще бъде различна, зрелищна и изненада за самите съквартиранти. Номиниращата двойка застава на дървен пиедестал в специално преобразения двор на къщата и изписва името на съквартиранта, когото номинират. Не само мърсотия от думи, но и кофа, пълна с истинска кал, ще се излее на главата на номинирания.

След този символичен жест ще прозвучават аргументите за номинацията. Накрая на номинираните ще бъдат поставени табелки с етикети.

ХристоНай-силните думи, казани по техен адрес, номинираните ще носят до елиминациите в понеделник.

Още утре вечер в Big Brother Live едно от номинираните семейства ще бъде спасено от зрителите. Така две ще останат застрашени до понеделник.

Какво ще се случи, когато съквартирантите се изправят лице в лице с истината? Предстои да разберем в 20:00 часа по Нова телевизия.

Какво се случва в къщата?

Христо и Анжелика в лидерска борба

Повечето съквартиранти приеха ролята и костюмите си за новата мисия с чувство за хумор, но не и Трифонови. Гневът им е насочен към Анжелика, която е с най-атрактивен пенсионерски екип.

КорнелияДълго таеното напрежение между Петрови и Трифонови в борбата им за влияние в къщата излиза извън контрол. Мира в лагера на старите кучета е на път да бъде разрушен само ден преди най-решаващите номинации. Обвиненията на Христо към Анжелика и нейната реакция - довечера в 21:00 часа по Нова телевизия.

Как ще се отразят те на номинациите? Кой ще надделее в неформалната лидерска борба? Анжелика, която е основен спонсор на бюджета, Христо, който винаги държи нещата под контрол или пък някой друг? Предстои да разберем...

Мисия „Старост нерадост”

Във втората задача от мисията си, съквартирантите преминаха през трасе, представляващо един пенсионерски ден.
Какви изпитания ги чакаха по трасето, вместо опашка за пенсия и борба за място в автобуса? Справиха ли се съквартирантите със задачата си - гледайте довечера в в дейли епизода на Big Brother family.

Още за Big Brother, Биг Брадър Фемили

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg