Актуално Какво ще се случи...

"Вечно твоя" - 16 и 17 епизод на 23 септември от 14:30 часа по bTV

Добави коментар

Какво ще се случи в 16 и 17 епизод на 23 септември, сряда в теленовелата "Вечно твоя" - от 14:30 часа по bTV
Какво ще се случи в 16 и 17 епизод на 23 септември, сряда в теленовелата "Вечно твоя" - от  14:30 часа по bTV

Антония планира да спести повече пари, така че да може да ходи на училище и да получи образование. Спомените за Давид са постоянно в ума й, докато учи. Флоренсия съветва сестра си да не изпуска Давид, защото той е богат човек. След като разбира, че Чон може да разкрие много тайни, Агеда поръчва на Рамон да се погрижи да накара стареца да мълчи.

Агеда обещава На Умберто да отвърне на обичта му, ако той изгони Сара от семейството и я раздели с Давид, тъй като връзката ѝ с Давид е заплаха за нтересите на Агеда. Гуадалупе не е в състояние да попречи на Хесус да изгони Хуан Пабло. Внезапно Давид се появява с изненада за Антония. Агеда забелязва тъгата на Сара. За да контролира племенницата си, Агеда ѝ дава антидепресанти. Равон и Агеда са фалшифицирали документите, за да разорят семейството на Хесус.

Сара разказва на Антония, че Давид има приятелка
и заминава за големия град, затова тя трябва да избере Хуан Пабло -човекът, който наистина я обича. Умберто казва на Давид, че Антония не е подходяща за него, докато Рамон заплашва младия инженер, че ако не напусне Сан Николас, ще пострада. Антония е развълнувана от Давид; дълбоко в себе си тя вярва, че той е честен.

Агеда и Рамон празнуват унищожението на Хесус
и неговото семейство. Сара решава да послуша съветите на Агеда и да отмъкне Давид от Антония. Чон е затворен в склад. Гуадалупе не иска да позволи на Рамон да ухажва Антония. Сара иска Умберто да проучи слуховете за баща си и Гуаделупе и дали са имали връзка.

Междувременно, Давид се бори да намери начин да помогне на местните земеделски производители, дори ако това означава, че трябва да се изправи срещу Рамон. Антония решава да бъде с мъжа, когото обича. Тя изпраща две бележки – една за Давид и една за Хуан Пабло.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вечно твоя

Две индийски фамилии враждуват във "Вечно твоя" по bTV Lady

"Вечно твоя" - 26 и 27 епизод на 30 септември от 14:30 часа по bTV

"Вечно твоя" - 28 и 29 епизод на 1 октомври от 14:30 часа по bTV

"Вечно твоя" - 30 и 31 епизод на 2 октомври от 14:30 часа по bTV

"Вечно твоя" - 32 епизод на 5 октомври от 14:30 часа по bTV