Архив VIP Brother

Жана говори откровено за проблемите си от миналото

Добави коментар

Тази вечер във VIP Brother 2016, от 20.00 часа по NOVA, ще видим трогателните излияния на Жана за проблемите ѝ с наркотиците.

Тази вечер във VIP Brother 2016, от 20.00 часа по NOVA, ще видим трогателните излияния на Жана за проблемите ѝ с наркотиците. Певицата ще признaе, че е категорична в избора си да остави опиатите в миналото, защото е достатъчно силна. Емануела ще заяви, че е готова да помогне с всичко, от което Жана има нужда в битката си, а колоритната певица ще поиска единствено любов и разбиране.

 

Добави описание

 

Жана Бергендоф ще бъде основна тема и в разговорите между Съквартирантите тази вечер. Решени да променят външния ѝ вид, те непрестанно ще я приканват да погрижи за прическата и облеклото си. Ирина ще се закани да помогне на певицата с диетата, на която е решила да се подложи, но Жана ще продължи да отлага момента на започването ѝ. Това ще накара и самия Big Brother да се включи. Типично в негов стил, той ще заяви на Жана, че от днес е на диета, а певицата ще прояви непоклатима готовност да свали килограмите, които е натрупала в шоуто.

 

Добави описание

 

След като снощи видяхме блестящото представяне на Ути, Надя и Деси в ролята на малки русалки и неуспеха на Боби, Емануела, Роро и Рени, заради невъзможността на Рени да познае думата, която сама измисли, тази вечер седмична мисия „Истината или се осмеляваш” ще подложи на изпитание Лара, Христо, Вальо, Торнев и Жана. Лара и Христо ще трябва да тестват своя самоконтрол, а тази задача ще се окаже повече от трудна за тях, защото докато правят кафе на нищо неподозиращите Съквартиранти през тялото им ще преминава ток. Ще се справят ли Лара и Христо и какво ще бъде предизвикателството към останалите, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза