Какво ще се случи...

Изцяло заснетия в България сериал ЗАБРАВЕНА от 27 септември по AXN

0/5

Изцяло заснетия в България сериал ЗАБРАВЕНА от 27 септември по AXN

Считана за поредната жертва на сериен убиец, когото разследва, агентът на ФБР Емили Бърн (Стана Катич) е открита жива шест години след като изчезва без следа. С почти пълна загуба на памет от времето, когато е била в плен, Емили трябва да научи отговорите на много въпроси, най-важните от които са кой я е отвлякъл и защо, докато през това време се опитва да се свърже отново със семейството си, което е продължило живота си без нея.

Добави описание

Емили постига известен емоционален успех с най-близките си хора след толкова дълго отсъствие, но нейното търсене на отговори свързани с пленничеството ѝ се оказва минно поле от предизвикателства, които заплашват да унищожат напълно живота, който тя се опитва да възстанови.

Добави описание

Страхувайки се за безопасността на семейството си, тя се отдръпва от тях и като самотен вълк единак, решена да стигне до край, тя хуква на лов за отговори. Това, което ще открие по пътя е, че независимо колко упорито се опитваш, никога не успяваш да избягаш от собствената си сянка...

Добави описание

На въпроса какво я е привлякло най-вече в „Забравена“, канадската актриса от сърбо-хърватски произход, която изпълнява главната женска роля – Стана Катич споделя:

„Четейки сценария, аз бях привлечена най-вече от това, че ще имам възможността да вляза в ролята на жена от нашето съвремие, която съчетава в себе си брилянтен професионалист, майка и съпруга, но също е герой и истински боец. Най-важното за мен беше да изследвам и разбера кое е това, което те кара да преодолееш непреодолимото? Как става така, че не само оцеляваш при изключително крайни и извънредни обстоятелства, но излизаш по-силен и по-мъдър на края?“

Освен в България, през месец септември, „Забравена“ стартира излъчване и на териториите на Испания, Португалия, Полша, Унгария, Сърбия, Хърватска, Словения, Македония, Румъния и Чехия.

Още за Забравена

04:35
23.02.2019
Забравена сезон 1, епизод 8, криминален, драма, САЩ, 2017
02:00
24.02.2019
Забравена сезон 1, епизод 7, криминален, драма, САЩ, 2017
02:40
24.02.2019
Забравена сезон 1, епизод 8, криминален, драма, САЩ, 2017

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg