Актуално В програмата

Инвеститор в българска фирма за детски обувки се разделя с косата, костюма и комфорта си в „Шеф под прикритие“

Добави коментар

Съдружникът в българската фирма за детски обувки „Колев и Колев“ Димитър Ковачев влиза в напълно ново амплоа и се присъединява към производствения процес в новия епизод на „Шеф под прикритие“

Съдружникът в българската фирма за детски обувки „Колев и Колев“ Димитър Ковачев влиза в напълно ново амплоа и се присъединява към производствения процес в новия епизод на „Шеф под прикритие“ този петък от 21.00 ч. по NOVA. След дълги години, в които се е занимавал само с търговската част на компанията, Ковачев влиза в предаването, за да опознае хората, които работят в нея и да поговори с тях в като равен с равен.

 

Добави описание


Димитър има богат опит във външната търговия и преди присъединяването си към “Колев и Колев” през 2002 г. е развил сериозен бизнес. Компанията “Колев и Колев” е създадена през 1996 г. като търговец на дребно на детски обувки с магазин в София. Бизнесът стартира успешно, но пазарът бързо се променя, производители фалират, навлизат китайски и турски стоки.

 

Точно тогава компанията взема решението за стартиране на собствено производство и Иван Колев и Димитър Ковачев започват заедно да развиват компанията. Неговото предимство е, че работниците не го разпознават, а липсата му на производствен опит ще му помогне лесно да влезе в роля.

 

Димитър сменя костюма с дънки и риза, разделя се с косата си и смело се превъплъщава в новия служител Сашо Попов с минало на музикант. Първият му работен ден е и първата му среща с производството на детски обувки. Бригадирът на цеха за монтаж обяснява принципа на различните машините, като му дава възможност да опита основните дейности, а в процеса на обучение, инкогнито съдружникът, непреминал през задължителното обучение и инструктаж, се изгаря на една от машините.

 

Следват работа като продавач и среща с продавач-консултантка, която помни рождените дни на децата, посетили магазина и приключение на шефа под прикритие в производствената площадка във Ветрен. Последната спирка от опознавателната седмица е ателието за ортопедични обувки. Златните ръце на майстора, неговата педантичност при изработването и човечността му трогват шефа, защото за да помогнеш на дете с изменение в краката, се изискват не само знания и умения, но и златно сърце.

 

Добави описание


Кой е Сашо Попов и защо секретарката се обажда с покана за среща с шефа на работниците, обучавали новия служител – за хубаво, за лошо, за възникнал проблем или нова задача? Ще има ли наказани служители за пропуските, който шефът забеляза? Не пропускайте историята на един успешен търговец със страст към музиката, които умело се преобразява в работник и продавач – в най-новия епизод на “Шеф под прикритие” този петък от 21.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шеф под прикритие

Международен мениджър за първи път влиза в „Шеф под прикритие“

Сериозни предизвикателства и напрегнати моменти в „Шеф под прикритие“

Мениджър от Съюза на българските автомобилисти влиза в „Шеф под прикритие“

Собственикът на известна верига фитнеси се преобразява като жена в „Шеф под прикритие“

За първи път този сезон уволнен служител в „Шеф под прикритие“

В програмата: