Актуално В програмата

“Хавай 5-0” завършва с десети сезон

4 коментара

След десет сезона “Хавай 5-0” приключва.

След десет сезона, “Хавай 5-0” приключва по американския канал CBS с двучасов финал. До края си, сериалът ще има общо 240 епизода.

 

Шоуто е римейк на сериал от 1968 създадена от Леонард Фрийман и ще завърши с почти толкова сезона, колкото предшественика си - 10 сезона срещу 12 за оригинала.

 

„Никога не е лесно да се сбогуваме с хитови франчайз, който продължава да носи наследството на оригинала така добре, като същевременно установи свой собствен стил“, заяви президентът на CBS Entertainment Кели Кал. „От първия епизод“Хавай 5-0” се радва на огромен успех за нас. Благодарение на невероятните таланти на продуцентите, писателите, актьорите и екипа, той играе ключова роля в продължение на десетилетие в нашата програма и помогна за създаването на нашата програма в петък вечер. Не можем да се гордеем повече с неговото качество и дълголетие и сме благодарни за страстната фенска преданост, която вдъхнови."

 

Добави описание

 

 

“Хавай 5-0 беше такава благословия за мен и всички хора, които са работили в това невероятно шоу,” каза шоурънърyт Питър Ленков, “Наистина научих значението на „охана“, докато зрителите ни прегърнаха и хората на Хаваите ни посрещнаха с привилегията да снимат на брега си. Завинаги съм задължен на творческия гений, който e Леонард Фрийман, който ни даде една толкова красива история. И моята вечна благодарност към нашия актьорски състав, воден от нашия герой Алекс О'Лафлин, сценаристите, екипа на продукцията, нашия CBS охана и най-важното, феновете, които ни позволиха да ходим на работим с гордост и да направим поредицата ни толкова успех."

Сериалът е е излъчван в повече от 200 страни. В “Хавай 5-0” участват Алекс О'Лафлин в ролята на Стив МакГарет и Скот Каан в ролята на Дано Уилямс, партньори в титулярната специална група 5-0. В сериала участват още Иън Антъни Дейл, Мегън Рат, Беалуа Коале, Катрина Лоу, Тейлър Уили, Денис Чун, Кимбърли Балмилерои и Чи Макбрайд.

 

Добави описание

 

Подобно на повечето продължителни серииали, тя “Хавай 5-0” през множество актьори. Това включваше противоречивото излизане на оригинални съ-звезди Даниел Ки Ким и Грейс Парк след сезон 7. За двучасовия финал се връщат Джеймс Марстърс (в ролята на Виктор Хесе), Уилям Садлър (в ролята на Джон Макгарет) и Марк Дакаскос (в ролята на Уо Фат ).

 

Добави описание


О'Лафлин получи сериозна контузия на гърба през първите сезони на шоуто и оттогава изпитва нейните ефекти. Имаше спекулации, че той ще напусне шоуто преди две години, но той продължи, след като получи лечение със стволови клетки. Според Deadline, този път той почувствал, че не може да продължи. CBS обмислял продължаването на “Хавай 5-0” с Дано и нов партньор, но в крайна сметка всички решили, че това е подходящият момент за прекратяване на поредицата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хавай 5-0

Вълнуваща програма и положителни емоции ще предложи NOVA през лятото

Премиерен сезон на „Хавай 5-0“ и селекция от предавания през юли по NOVA

Нови криминални случаи от тропическия рай окупират ефира на NOVA с премиерен за България сезон на „Хавай 5-0”

Хитовият екшън сериал "Хавай 5-0" завладява ефира на NOVA

„Хавай 5-0” празнува своя 100-тен епизод през август по NOVA

В програмата:

16:15 26.04.2024
Тв програма STAR Channel
04:45 27.04.2024
Тв програма STAR Channel