Актуално Какво ще се случи...

„Хавай 5-0” празнува своя 100-тен епизод през август по NOVA

Добави коментар

Новият шести сезон на „Хавай 5-0” премиерно в ефира на NOVA от 8 август

Най-успешният полицейски екшън сериал „Хавай 5-0” тази година отбелязва своя юбилеен епизод 100 в новия сезон 6 по NOVA. Хитовата поредица прави премиерата на най-новите си епизоди само два месеца след излъчването им в САЩ. От 8 август 2016, понеделник, в 21.00 ч. лейтенант Стив Макгарет и неговият екип ще се изправят пред най-опасните престъпници, намерили убежище в рая на тропическите острови.

Екипът на сериала е подготвил много изненади, с които да отбележи юбилея, а в епизод 100 са скрити загадки и препратки към оригиналния сериал от 70-те, превърнал „Хавай 5-0” във феномен на съвременната  телевизия. Продуцентът Петър Ленков спазва обещанието си, че новите епизоди ще са на още по-високо ниво и след изключително успешния сезон 5, опроверга скептиците, издигайки каскадите и екшънът до невиждано в телевизията ниво.

Нови премеждия ще изправят героите пред непосилни изпитания, а ситуацията ще излезе извън контрол, когато Коно Калакауа и Адам Нушимури са отвлечени. Макгарет пък се сблъсква с признаци от миналото, които ще му пречат да се концентрира върху случая, докато сержант Дани Уилямс е зает с разплитането на убийство, свързано със старо пиратско съкровище. Напрежението ще достигне своята връхна точка, след като Стив и Дани минават под прикритие в редиците на южноамерикански наркокартел, а животът им е изложен на опасност от неочаквани обстоятелства…

Неочакваните обрати, невероятен екшън и криминални загадки на световно ниво са ключът на успеха на сезон 6, чиято премиера в българския ефир е на 8 август 2016, понеделник, от 21.00 ч. по NOVA..

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хавай 5-0

Вълнуваща програма и положителни емоции ще предложи NOVA през лятото

“Хавай 5-0” завършва с десети сезон

Премиерен сезон на „Хавай 5-0“ и селекция от предавания през юли по NOVA

Нови криминални случаи от тропическия рай окупират ефира на NOVA с премиерен за България сезон на „Хавай 5-0”

Хитовият екшън сериал "Хавай 5-0" завладява ефира на NOVA

В програмата:

16:15 26.04.2024
Тв програма STAR Channel
04:45 27.04.2024
Тв програма STAR Channel