В програмата

„Господари на ефира” със скандален репортаж разкриващ рекетьорски практики от страна на НАП

0/5

„Господари на ефира” със скандален репортаж разкриващ рекетьорски практики от страна на НАП

От 9.03 „Господари на ефира” стартираха поредица от репортажи, разкриващи корупционните практики на организирана банда, с център НАП, която рекетира бизнеса.


От месеци екипът на предаването работи по разкриването на крупна схема за рекет и изнудване на бизнеса, в която са замесени бивши и настоящи служители на Националната агенция по приходите.
В петък „Господари на ефира” излъчи разказа на бизнесмен, който многократно е изнудван да дава рушвети, за да си осигури „спокойна” работна среда. Пред камерите на екипа той разказа за тормоза и изнудването, на които е подложен от държавен служител на висок пост в НАП.


Екипът на „Господарите” разполага със скандални кадри, които разкриват цялата рекетьорска схема. Поредният пример, затова, че е мит твърдението, че в България няма корупция! Дали пък това не е една от причините големите инвеститори да странят от държавата ни?!


Не пропускайте да научите повече подробности за корупционните практики, на които е подложен бизнесът, тази вечер от 23:00ч., по NOVA.

Още за Господари на ефира

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg