Актуално Какво ще се случи...

Епизод 6 на „Дървото на живота“ - схватки и любовни страсти.

Добави коментар

В третото издание на създаденото от екипа на сериала „Дървото на живота“ предаване „Българските следи“ с водещ Иван Стаменов тази неделя гостува Илияна Раева.

Кървави схватки и изпепеляващи любовни страсти в епизод 6 на „Дървото на живота“.

Планът на харамиите на ВМРО да отвлекат сина на Йордан, с цел да го принудят да убие Боало, не успява и Йордан намира хитър начин с неочаквана помощ от един от братята си да влоши дипломатическите отношения между французи и сърби. Достатъчно голяма ли ще е благодарността на Боало, обаче, за да го откъсне от прегръдките на Яна?

Междувременно кризата, обхванала България след края на изтощителните войни, се отразява и на семейство Вълчеви и Йордан е принуден да започне работа в банката на Борис Хаджиконстантинов, където разследва застрахователни измами. Дали няма новата му професия да го отведе до истинската причина за рязкото забогатяване на собствения му брат?
Настойчивата любов на руския архитект Грунин към Бела го тласка към отчаяни действия. Дали няма да донесат след себе си разрушителни последствия?

В третото издание на създаденото от екипа на сериала „Дървото на живота“ предаване „Българските следи“ с водещ Иван Стаменов тази неделя гостува Илияна Раева. С участието на именитата спортистка предаването ще проследи българските следи в световния спорт – Дан Колов, Йорданка Донкова, Стефка Костадинова, Янко Русев и много други. Рубриката „Моето Дърво на живота“ представя актьора и звезда от сериала на TV7 Васил Банов.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дървото на живота

Пет дни с Шон Пен по bTV Cinema

Първият исторически сериал в новата история на България стартира тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Какво ще се случи в 10 епизод на "Дървото на живота"?

Тъмни страсти в епизод 9 на „Дървото на живота“

Държавен преврат обръща ролите в епизод 8 на "Дървото на живота"