Музика и видео

Бразилската звезда Клаудия Лейте,Питбул и Дженифър Лопес записват официалната песен за Мондиал 2014

0/5

Бразилската звезда Клаудия Лейте,Питбул и Дженифър Лопес записват официалната песен за Мондиал 2014

“We Are One (Ole Ola)” е официалната песен на 2014 FIFA World Cup™

След огромния успех на песента на Шакира “Waka Waka (This Time for Africa)”, официален химн на Мондиала през 2010-та година в Южна Африка, новият сингъл “We Are One (Ole Ola)” е написан и ко-продуциран от Mr. Worldwide и ще бъде издаден по-късно т.г. от Sony Music.

С “We Are One (Ole Ola)”, Питбул си поставя за цел да представи на света страстта на Бразилия, да пресъздаде цялата колоритна атмосфера на държавата домакин и да даде на футболните фенове нужната музикална емоция пред старта на първенството. “We Are One (Ole Ola)” ще бъде изпълнена на живо от Клаудия Лейте, Питбул и Дженифър Лопес на церемонията по откриването на Световната купа на 12 юни, 2014г.

Новината за официалния сингъл беше съобщена по време на посещение на стадион „Маракана“ в присъствието на Клаудия Лейте и Питбул, генералния секретар на ФИФА Жером Валке, президента на бразилската футболна конфедерация Хосе Мария Марин, зам.-министъра на спорта на Бразилия Луис Фернанде и футболните величия – Бебето и Кафу.

На прес конференцията, Жером Валке обяви: „ФИФА и Сони Мюзик са изключително развълнувани от възможността да покажат на света огромния талант на Клаудия Лейте заедно с две от най-големите музикални звезди – Питбул и Дженифър Лопес. Музикалните традиции на Бразилия са сред най-големите й богатства и за мен е огромно удовоствие да видя, че бразилски артист е част от този проект. Сигурен съм, че милионите фенове на футбола и музиката, подобно на мен, ще чакат с нетърпение премиерата на песента“.

„Много съм щастлива и развълнувана, че ще бъда посланик на Бразилия заедно с тези невероятни артисти, на които искрено се възхищавам. Това е изключителна възможност да покажа нашата култура и страна чрез музиката. Световното първенство по футбол е едно от най-значимите събития на планетата и нямам търпение да танцувам самба с Питбул и Джей Ло тук, в Бразилия, заедно!” – сподели Клаудия Лейте.

„За мен е чест да съм част от Мондиал 2014 в компанията на Дженифър Лопес и Клаудия Лейте. Искрено вярвам, че велика игра като футболът заедно със силата на музиката, отново ще накарат света да бъде едно цяло, защото ние, хората, сме най-добри, когато сме заедно“. – допълва Питбул.

Още за 2014 FIFA World Cup, Дженифър Лопес, Клаудия Лейте, Питбул

22:55
22.09.2020
Питбули и бивши затворници: Хванати натясно
04:00
23.09.2020
Питбули и бивши затворници: Свежа кръв
08:36
23.09.2020
Питбули и бивши затворници: Бунтът на Юга

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg