Драми

За позорното

• От 0/5

За позорнотоInfamous, САЩ, 2006

Биографична драма, криминален


Режисьор: Дъглас Макграт

В ролите: Сигорни Уивър, Тоби Джоунс, Гуинет Полтроу, Сандра Бълок

На 16 ноември 1959 г., младият Труман Капоти научава за убийството на богаташкото семейство Клътър от Канзас. Към момента няма заподозрени и заедно с колежката си  и приятелка от детинство Харпър Лий, Капоти посещава града за да направи свое журналистическо проучване.

Първо, трябва да накара местните да говорят, а след арестите, трябва да си осигури достъп до двамата заподозрени. Единият говори постоянно, а другият – Пери Смит казва малко, но той е този, който предизвиква интереса на журналиста. Капоти желае историята на всяка цена и вярва, че книгата, която ще напише по нея ще установи нов журналистически формат.

За целта, той трябва да разбере убиеца на всяка цена! Скоро, връзката между двамата се задълбочава, страстна и мъчителна, тя отдавна е надхвърлила отношенията между писател и неговия литературен образ. Пери е убил хладнокръвно, щатът ще го екзекутира със същото хладнокръвие.

Ще успее ли Капоти да се добере до историята с хладна пресметливост или за нея е обявена висока цена, която ще трябва да заплати?

Още за Гуинет Полтроу, За позорното, Сандра Бълок, Сигорни Уивър, Тоби Джоунс

12:20
27.09.2020
Талантливият мистър Рипли - криминалена драма, САЩ, с Мат Деймън, Гуинет Полтроу.
14:35
28.09.2020
Заразяване , екшън-трилър, САЩ, 2011 реж. Стивън Содърбърг, с Марион Котийар, Мат Деймън, Лорънс Фишбърн, Джуд Лоу, Гуинет Полтроу, (12)
19:20
28.09.2020
Ема - игрален филм, Обединеното кралство / САЩ, 1996, с Гуинет Полтроу, Джеймс Космо.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за За позорното (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg