Преминете към основното съдържание

Коментари за
Поли Генова


Поли Генова

Към текста

Работи с бенда на Дани Милев, който през 2007-ма я кани да бъде вокалист във „Вечерното шоу на Азис” по ТВ2, където пее и до момента.

Човек

от Човек • 07.09.2009

СЪВЪРШЕНА Е!!! Ако не беше родена в Б-я, днес тя и любимката ми - Дени Пенева щяха да са музикални идоли на света и образци за женска красота!!! Радвам се, обаче, че са българки, защото така имах възможност да се докосна макар и само чрез телевизията до един източник на невиждана жизнерадост, ведрина, до нежния полъх на Свободата... Една от големите ми недостижими мечти ще остане тази да се запозная лично с тези прекрасни деца на изкуството.

Милен

от Милен • 02.02.2009

Стискай да е по-голям срама,защото от такива велики личности и композитори шоу-бизнеса в България е на това ниво .А като спечели и международната Евровизия в коя зала ще я направим следващата година?Може би зала 1 на НДК уникална зала за,но за концерт на Веселин Маринов не и за финал на Евровизия.

Lidia

от Lidia • 01.02.2009

Възхищавах й се когато беше малко и с брекети сладурче. После я слушахме в групата "Мелъди", а сега песента й звучи нонстоп у дома. Ще гласувам за нея, стискам й палци тя да спечели не само българската, а международната Евровизия. Успех!

Костадин

от Костадин • 25.01.2009

Много ми харесва момичето не само като певица,но и като жена,защото е наистина много привлекателна.

Поли Генова Как ще коментирате това?
Поли Генова
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.