Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

1 коментар

Халис изхвърля Асуман от имението! Ифакат е бременна. Сейран е диагностицирана с неизлечимо заболяване. Вижте какво ще се случи в еп. 156 и 157 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит, разтърсен от заплашителното съобщение, иска незабавно да се засилят мерките за сигурност. Абидин,без да губи време, наема нови мъже, за да подсилят охраната на имението.

Неочаквано, охраната показва на Ферит шокиращ видеозапис, на който се виждат Асуман и Дорук да спят заедно. Интимните кадри хвърлят семейството в потрес. Ферит, бесен от постъпката на Асуман, я обвинява, че е опетнила името на брат му. Сейран, заставайки в защита на снаха си, смята, че гневът им трябва да е насочен към човека, разпространил видеото. Последствията са драматични: Халис изхвърля Асуман от къщата. Обезкуражена, тя се обръща към Ифакат за помощ.

Ферит нахлува в апартамента на Дорук, но заварва само празна стая. Внезапно, треньорът се свързва с него и иска пет милиона долара, за да изтрие скандалното видео с Асуман. Охраната открива скрита камера в стаята на Дорук, останала незабелязана от Асуман.

След усилено търсене, Ферит открива Дорук и го предава на хората на Халис. Изненадващо, в имението се появява Ифакат. Тя предлага на Халис план за спасяване на репутацията на семейството. Ифакат подмамва Асуман в гората, където я очакват Халис и неговите хора. Дорук, вързан и изплашен, е хвърлен в прясно изкопан гроб.Халис дава на Асуман избор дали Дорук да живее или не. Асуман прегръща Халис и го моли за прошка. Тишината в гората е прорязана от изстрел.

Ифакат открива, че е бременна. Фахрие я предупреждава, че семейство Корхан никога няма да я приеме обратно, ако разберат, че Шехмуз е бащата на детето. Ифакат е решена да започне наново с Шехмуз. Но Шехмуз е обсебен от отмъщението си срещу Халис. Ифакат, осъзнавайки, че е сама, решава да не му казва за детето. Вместо това тя се фокусира върху спечелването на доверието на Халис.

Междувременно Фахрие се среща със Суна и се опитва да я настрои против Халис. Тя ѝ внушава, че скоро някой около нея ще умре и че Халис е виновен за всичките ѝ мъки. Сейран е разтърсена от телефонно обаждане от болницата. Ферит не се отказва от търсенето на бащата на Акин.

Кая разкрива на съпругата си, че връзката му с Пелин е приключила. Обвинява Суна за нейната минала връзка с Абадин, поставяйки я пред невъзможен избор: да напусне имението с него или да уволни Абадин.

В търсене на помощ за намирането на съпруга на Мезиде, Ферит се обръща към Кязим. Там той забелязва Таяр и пита Абадин кой е той. Оказва се, че Абадин е наел Таяр като шофьор на Кязим.

Мезиде е жива. Таяр се радва, че Океш е мъртъв и няма кой да му попречи да бъде с отново с Мезиде.

Ферит намира рисунки на съпругата си. Разглеждайки ги, той осъзнава колко дълбока психическа травма е получила тя. Той е готов да направи всичко, за да помогне на Сейран да се върне към нормалния живот.

Ферит, Кязим и Таяр, маскиран като Мусгун, се отправят към клиниката, където някога е бил лекуван бащата на Акин. Там те успяват да открият името и фамилията на съпруга на Мезиде, както и да разберат, че той е изключително опасен човек.

Сейран се отправя към кабинета на лекаря. Диагнозата, поставена от лекаря, е шокираща: остава й малко време, но с лечение може да удължи живота си до 48 месеца. Лекарят я предупреждава, че шансовете за забременяване при лечението са нищожни. Изправена пред този избор, Сейран решава да се откаже от лечението, за да има шанс да има дете. Тя крие истината от Ферит, преструвайки се, че е добре.

Сейран казва на съпруга си, че иска дете. Ферит, изпълнен с тревога за нейното здраве и благополучие, се колебае, страхувайки се да не я нарани. Но копнежът на Сейран е неустоим и той се предава на нейното желание. Ферит и Сейран продължават да се лъжат един друг. Той крие заплахите срещу семейството, а тя не му казва за болест си.

Кязим заплашва Есме, , че ако не се върне у дома, ще разкаже на дъщерите си за миналото ѝ. Тя се смее и пита какво ще им каже. В крайна сметка, знаейки, че тя има мъж, когото обича, той е платил на родителите ѝ и я е взел за жена против волята ѝ.

Кязим, бесен от бягството на Есме, я заплашва, че ако не се върне у дома, ще разкрие на дъщерите си мръсните тайни от миналото й. Есме, безстрашна, му се смее и го предизвиква да го направи. В крайна сметка, знаейки, че тя има мъж, когото обича, той е платил на родителите ѝ и я е взел за жена против волята ѝ.

В същото време Таяр, решен да си отмъсти на семейство Корхан, се среща със Сафет Ишханли младши и брат му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!

„Златно момче“, еп. 148 и 149 - Сейран заплашва Пелин!