Кино

Запознайте се със семейство Полярномечкови…

Добави коментар

Coca-Cola представя "Полярните мечки" - късометражен филм продуциран от световноизвестния Сър Ридли Скот.
Новата глобална кампания представя любимите приятели на Coca-Cola, както никога досега. Целта на Coca-Cola е да помогне на семействата да прекарват повече време заедно чрез най-обичаните си образи: полярните мечки. Те са неизменна част от марката още от 1922 г. и тази зима отново вдъхновяват семействата по целия свят.

Запознайте се със семейство Полярномечкови…

Coca-Cola представя "Полярните мечки" - шестминутен късометражен филм за приключенията на едно забавно и щастливо семейство полярни мечки в Арктика, продуциран от световноизвестния Сър Ридли Скот (в 2D и 3D формат).

Филмът" Полярните мечки", трейлърът и комуникацията в социалните мрежи имат ясна цел: да се насладим на семейните моменти и да прекарваме повече време заедно.

Coca-Cola разказва историята на семейство Поляромечковци от 1922 г. насам, когато във Франция се появява първата печатна реклама с полярна бяла мечка. През следващите 70 години полярните герои периодично се появяват в рекламните визии на компанията. За баща на съвременния бял мечок на Coca-Cola се смята Кен Стюарт, който през 1993 г. създава рекламния клип „Северно сияние”. Г-н Стюарт имал за домашен любимец лабрадор, който докато бил малко пале винаги оприличавал на мече. Натоварен с нелеката задача за развитие на иновативна реклама за големия бранд, Кен Стюарт се замислил за консумацията на Coca-Cola в кината по цял свят.

“Когато се загледах в палето, което приличаше на мече, ми хрумна забавната идея за бели мечки, отиващи заедно на кино“, споделя г-н Стюарт. И така съвсем скоро популярната реклама „Северно сияние“ става реалност. Но преди северната магия да оживее на екран, имало много работа за вършене. За да оживеят белите гиганти така реално, екип от експерти работи върху всеки детайл повече от 12 седмици. Кен Стюарт, заедно с екип от аниматори, компютърни специалисти, дори и скулптори и най-модерните и иновативни графични програми вдъхнали живот на магията, наречена „Белите полярни мечки на Coca-Cola”.

Запознайте се със семейство Полярномечкови…

“Точно това се опитахме да пресъздадем – един невинен, забавен характер, близък до това, което обичаме да наричаме човешко. Мечетата са сладки, забавни и игриви “, казва Кен Стюарт. Емблематичните звуци на мечоците са дело на самия Стюарт. „Мечешкият“ диалог е плод на месеци професионален труд и обработка на гласа на Кен. От този момент насам, мечоците заживяват свой собствен живот, като дори взимат „участие” в Зимните олимпийски игри с рекламен спот през 1994 г. в дисциплина спускане с шейни и ски скокове, а малките мечета, заедно с цялото семейство, избират коледна елха за празниците.

Днес в студените зимни месеци, семейство Поляромечкови и Coca-Cola отново приканват всички нас да намерим топлината и да се забавляваме заедно с цялото семейство.

Запознайте се със семейство Полярномечкови и открийте техния щастлив свят.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър