Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.99-100 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Селим, за да скрие съюза си с Назим, Вартолу и Емрах, се оказва между чука и наковалнята. Един от Кочовалъ е на път да разбере голямата истина. Вижте какво още ще се случи в епизод 99-100 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 20:00 часа на 18 ноември 2022 по Diema Family.

В епизод 97-98 на турския сериал „Ямата“ „Ямата“ лека по-леке се изплъзва от ръцете на Ямач.

НА КРАТКО какво се случва в еп.99-100 на „Ямата“, който може да гледате от 20:00 часа на 18 ноември 2022 по Diema Family

Мухетин разбира за оръжието, което Вартолу е раздал на хората от Ямата, за да го продадат, а след това да си поделят печалбата. Той отива и казва на Ямач. Паша им казва, че това е тяхната стока, която българите са продали на тях.

-Тогава защо спаси баща ни? – пита Селим.
-Това не е важно, в последно време господинът е увлечен по астрологията – отвръща Ямач.

Ямач обещава на оръжейниците от квартала, че ще им намери стока след 2 дни.

Текст от potv.bg

След като Вартолу и Медет решиха да отидат в хамама, за да се поотпуснат, хората на Ямач нахлуват в къщата им и крадат колите им, а същото така крадат и колите на останалите хора на Вартолу.

Медет и Вартолу отиват в хамама, който е извън Ямата, защото се притесняват, че в квартала имат много врагове. Медет казва на шефа си, че е резервирал хамама само за тях двамата.

Ямач затваря Медет и Вартолу в хамама, а след това им взема и колата. Вартолу се досеща, че това е работа на Ямач.

Докато са там, Ямач продава колите на Вартолу.

Текст от potv.bg

Селим поздравява брат си, че се е сетил за това.

-След като ни пречи да изкарваме пари, Вартолу не ми остави друг изход – казва Ямач и продължава: - Ти не се сърди, аз не те включвам в пановете ни, защото отношенията ви с татко са много обтегнати в последно време. Но положението е много тежко. Вчера татко си продаде броениците и часовниците.
-Ти не ме защитавай, аз съм твоя по-голям брат.
-След като искаш да ми помогнеш, ела! – казва Ямач, като отваря багажника си и показва на брат си китарата. Ямач му казва, че това е адреса на бившия му шеф, той е приготвил парите, но не може да я занесе, затова го моли той да го направи вместо него.

Но Селим не му позволява да я продаде. Той продава собствената си кола, но не ѝ китарата на Ямач.

Текст от potv.bg

Хората на Ямач хвърлят задушлив газ и започват да стрелят по охраната на къщата на Вартолу. Мъжете бягат от къщата, а хората от „Ямата“ ги следват.

Рамзи се обажда на Емрах и му казва, че имат проблем, защото Вартолу го няма никъде.

-Ти си знаел и не си ни казал?! – пита Емрах Селим.
Селим му обяснява, че той не знае нищо за плана на брат си, но тъй като Ямач е започнал да подозира, че всичко е свързано, този път ще трябва да го оставят да победи, защото в противен случай ще почне да се занимава с него.

Вартолу сваля крана на една от чешмите, разбива вратата и излиза. Междувременно хората от Ямата проследяват хората на Вартолу и откриват както местоположението на оръжията, така и бащата на Джем.

Мачът е започнал, половината от него е минала. Когато Джем вижда баща си, той дава желания резултат. На мястото, където хората на Метин следват и нахлуват, също има оръжия. Те ги вземат. Ямата е спасена. Джем смята да изпрати баща си в чужбина с фалшив паспорт, но хората на Джумали го застрелват.

Текст от potv.bg

Алисо вика Идрис при себе си, за да поговорят за Мелиха. Аличо не знае как да започне и го пита, дали някога се е влюбвал?

-Аличо, ти да не си се влюбил?
-Човек може ли да убие любимия си човек? – пита Аличо.
-Всички могат да го направят, толкова песни и стихотворения са написани. Някой убива с две думи, някой с писмо, а някой дори и с поглед…
-А, ти убивал ли си, чичо?
-Аличо, задаваш ми сложни въпроси! Убивал съм! По-добре да не бях го направил! Дали съжалявам? Не съжалявам, Аличо, защото вече е направено и така е трябвало да стане…
Текст от potv.bg
Вечерта Ямач и хората му празнуват победата.

Еми пита Ямач, къде е Селим, а той му отговоря, че го е поканил, но нали го знае…

В същото време Селим е с Емрах и Низим.

-Сега празнуват победата – отбелязва Селим.
-Дано не завърши всичко лошо за нас – отвръща Низим.
-Докато сме внимателни, всичко ще е наред! А твоите работи как са? – пита Селим Емрах.
-Аз почти стигнах до целта си, но мисля да спра, защото тя дълго пие лекарства и ако продължи, то ефектът няма да е временен – обяснява Емрах.
-Потърпи, вкъщи никой не е забелязал, тя е мълчалива и не излаза от стаята си – казва Селим. -И ти не тъгувай, ние не сме загубили! – обръща се Селим към Вартолу.
Сена отново халюцинира и отива при Саадет. Тя я приема за момчето, което смята, че е убила, и пробожда Саадет в стомаха.
Текст от potv.bg
Ямач отива при Аличо. Докато те разговарят, Аличо го пита, дали Селим му е разказал, за лошите хора, за Вартолу, Емрах и Низим, че са били заедно.
  • Дали Ямач ще се досети, че Селим му е причинил всичко това?
  • Какво ще стане със Саадет и Сена?

Ще разберем скоро…

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.106-107 – ФИНАЛ на сезона – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.104 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.103 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.102 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.101 (Diema Family) – какво ще се случи...