Филми Фентъзи Филми Приключенски

Хрониките на Нарния: Плаването на разсъмване (2010)

Добави коментар

Надеждата и чудесата на борда на необикновения кораб „Разсъмване”. Едмънд и Луси Певънси заедно с братовчед им Юстъс са погълнати от картина и върнати в Нарния на борда кораба, като се впускат в мисия заедно с крал Каспиан и мишока-воин Рийпичийп, която ще реши съдбата на Нарния.

  • Жанр - фентъзи, семеен, приключенски
  • САЩ
  • 2010

Надеждата и чудесата на борда на необикновения кораб „Разсъмване”. Едмънд и Луси Певънси заедно с братовчед им Юстъс са погълнати от картина и върнати в Нарния на борда кораба, като се впускат в мисия заедно с крал Каспиан и мишока-воин Рийпичийп, която ще реши съдбата на Нарния. Смелите пътешественици превъзмогват най-големите си изкушения по пътя им към загадъчните острови, преживяват съдбоносни сблъсъци с магични създания и зловещи врагове и се събират отново с техния защитник и приятел, Великия лъв Аслан.

Действието се развива 3 нарнийски години след събитията от „Принц Каспиян”. Докато двамата по-големи Певънси отсъстват, Питър се подготвя за приемен изпит в университета, а Сюзан прекарва ваканцията си в САЩ - по-младите Луси и Едмънд с нежелание посещават дома на техен роднина близо до Кеймбридж, Англия, по време на войната, някъде около 1943. Най-голямото изпитание пред Луси и Едмънд е да се справят с досадния им братовчед Юстъс Кларънс Скръб до момента, в който тримата не попадат на картина, изобразяваща „Разсъмване” - магическия кораб с вид на дракон...

Режисьор - Майкъл Аптед

Актьори - Бен Барнс, Скандар Кейнс, Джорджи Хенли, Уил Полтър, Лора Брент, Тилда Суинтън и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хрониките на Нарния: Плаването на разсъмване