Актуално В програмата

Всичко, което трябва да знаете за новия турски сериал Златно момче по bTV Story

1 коментар

Златно момче” – турският сериал, който предизвика фурор в цял свят, тръгва по bTV Story на 11 декември. Ето всичко, което трябва да знаете за “Златно момче”.

„Златно момче“, еп.1 - какво ще се случи...

Вижте повече

„Златно момче“, еп.1 - какво ще се случи...

Вижте още какво ще се случи в еп. 1 на турския сериал "Златно момче", който може да гледате на 11 декември 2023 по bTV Story от...

"Златно момче" спечели наградата за най-добър сериал на 2023 г. в Турция. Необикновената любовна история предизвика международен фурор и превърща сериала в едно от най-популярните заглавия за 2023 г. в цял свят. "Златно момче" разказва историята на а заможен, но крайно безотговорен младеж от Истанбул и скромно момиче от Антеп, които са принудени да сключат брак и да преплетат двата си напълно противоположни свята.

​За какво се разказва “Златно момче”?

Халис Корхан е собственик на голяма бижутерийна империя и глава на семейство Корхан. Въпреки че синът му Орхан и най-големият му внук Фуат управляват по-голямата част от бизнеса, той все още взема всички важни решения в компанията. По-малкият му внук Ферит, който е пълна противоположност на брат си Фуат, е изключително безотговорен млад ерген, който току-що се е завърнал от следване в чужбина. Халис не може да понася повече безразсъдството на Ферит и възлага на овдовялата си снаха Ифакат да му намери добро момиче, за което да се ожени.

Новината, че Халис Корхан търси булка за внука си, идва като гръм от ясно небе в дома на Казим в Газиантеп. Единствената надежда на Казим да забогатее са красивите му дъщери Суна и Сейран. Ифакат, решавайки, че Суна е идеалната жена за Ферит, води семейството в Газиантеп, за да поискат ръката ѝ. Преди церемонията обаче пътищата на Ферит и Сейран се пресичат, без да знаят за предстоящите си роднински връзки. Ферит е привлечен от Сейран.

Животът на двете сестри се променя завинаги, когато Ферит решава да се омъжи за Сейран вместо за Суна. Докато Казим се наслаждава на достъпа си до огромно богатство, Сейран става новата булка в семейство, пропито с предателства и тайни. Суна, лишена от мечтаното си бъдеще, започва да крои планове за отмъщение. Животът в имението ще бъде още по-труден заради конфликтите за власт между братята Ферит и Фуат.

Къванч Татлъту в ролята на Аслан,  разказва за „Семейството“ си

Вижте повече

Къванч Татлъту в ролята на Аслан, разказва за „Семейството“ си

Къванч Татлъту играе ролята на Аслан Сойкан в новия турски сериал „Семейството“, който може да гледате от днес (11 декември 2023) всяка делнична вечер от от...

Кой кой е в “Златно момче”?

Ферит в ролята Мерт Рамазан Демир

Ферит е жизнерадостен 24-годишен мъж, който се откроява с безгрижния си и забавен характер. Въпреки че е роден в семейство, което му е осигурило огромно богатство, Ферит подхожда към живота несериозно. За разлика от отговорния си брат Фуат, който активно се занимава с управлението на семейната компания заедно с баща им Орхан и дядо им Халис, приоритетите на Ферит са свързани с разточителните удоволствия на светския начин на живот.

Известен като един от най-търсените ергени, Ферит се наслаждава на парти сцената и се отнася безгрижно към връзките си. Дядо му Халис, патриархът на уважаваната фамилия Корхан, обаче е крайно недоволен от неуважението на Ферит към престижното име на фамилията. Решен да поправи внука си, Халис нарежда на семейството да намери на Ферит подходяща и почтена съпруга, която да внесе стабилност в живота му.

Без да знае за семейството, Ферит крие тайна - той има незаконен син от една от домакините на семейството.

Новината, че семейство Корхан търси булка за Ферит, се разчува и Суна бързо е избрана като подходяща. Съдбата обаче взема неочакван обрат, когато Ферит среща сестрата на Суна, Сейран, на пазара. Запленен от Сейран, Ферит е изненадан, когато по-късно същата вечер открива, че тя и Суна са сестри. Това разкритие го подтиква да изрази желанието си да се ожени за нея вместо за Суна.

След като се завръща в имението със Сейран като своя съпруга, животът на Ферит претърпява дълбока промяна.

Сейран в ролята Афра Сараджоолу

Сейран наскоро е завършила гимназия и живее със семейството си в родния си град Газиантеп. Домакинството ѝ включва майка ѝ Есме, баща ѝ Кязъм, сестра ѝ Суна и леля ѝ Хатуч. Въпреки предизвикателствата, породени от традиционния начин на мислене на баща ѝ, Сейран изпитва горещо желание за да се образова и мечтае да стане силна, независима жена с финансова самостоятелност.

За съжаление стремежите на Сейран се сблъскват с амбициите на баща ѝ Кязъм. Воден от желанието за богатство, Кязъм възнамерява да организира изгодни бракове за дъщерите си, за да издигне социалното положение на семейството и да забогатее. Ето защо той възпитава Суна и Сейран с частни учители, за да бъдат достойни да се омъжат за синовете на богати семейства.

Бащата на Сейран и Суна е човек без любов, много безразличен към нуждите и желанията на дъщерите си. Сейран има гадже на име Юсуф, но той я напуска след уредения ѝ брак с Ферит. Първоначално тя мрази Ферит, но един ден една кавга води до романтична нощ, в която и двамата се отварят един към друг.

Халис в ролята Четин Текиндор

Халис, изтъкнатият собственик на една от най-уважаваните марки бижута в Турция, всява респект с дисциплинираното си, строго и авторитетно поведение.

Баща му го принуждава да се ожени много млад. Със съпругата си има двама сина - Орхан и Емин. Халис има и извънбрачна дъщеря, която живее в чужбина, отчуждена от останалата част от семейството.

Халис и съпругата му губят сина си Емин в автомобилна катастрофа. Скръбта се оказва твърде голяма за съпругата му и тя умира малко след смъртта на Емин.

С времето Халис започва да губи здравето си и животът в имението се усложнява, тъй като болестта му изважда наяве стари тайни. В крайна сметка сърцето му няма да може да понесе всички скандали, които ще разтърсят семейството му.

Орхан в ролята Емре Алтуг

Орхан, успешен бизнесмен в ранните си петдесет години, не притежава майсторството на баща си, което води до постоянно чувство на неудовлетвореност от страна на Халис, въпреки бизнес успехите на Орхан. Отговорностите му се умножават с преждевременната смърт на брат му и той поема допълнителни отговорности, делегирани от баща му. На всичкото отгоре той е заклещен в брак без любов. Орхан пораства много бързо и винаги е имал чувството, че младостта му го е подминала. Когато навършва 40 години, дори съпругата му не забелязва, че се чувства в капан.

Когато Орхан се заема с тежките задачи на семейния бизнес, той намира утеха и подкрепа в неочакван източник - овдовялата съпруга на брат му Ифакат. С течение на времето връзката им се задълбочава и прераства в извънбрачна афера. Накрая, въпреки усилията им да я скрият, а след това и да я отричат, тайната афера е разкрита и двамата се сблъскват с много трудности в резултат на това...

Суна в ролята Берил Позам

Суна има по-кротко и покорно поведение в сравнение с по-малката си сестра. Нейната най-голяма мечта е да се спаси от натиска на баща си, като се омъжи за богат мъж. За разлика от сестра си Сейран, Суна вярва в традиционния път да се омъжи за богат мъж, вместо да преследва академични и професионални мечти.

Преломният момент настъпва, когато Суна получава дългоочакваната новина - богато семейство в Истанбул се интересува от уреждане на брак между нея и сина им Ферит. По време на важната среща между двете семейства обаче нервите на Суна не издържат и се стига до неловка сцена, в която тя разлива поднос с напитки.

Въпреки че Ферит иска да се ожени за Сейран по различни причини, Суна обвинява себе си и си мисли, че заради нейната несръчност не е била избрана. С течение на времето това усещане за отхвърляне подхранва нарастваща ревност към сестра ѝ Сейран, която изглежда е постигнала живота, за който Суна винаги е мечтала.

Когато завистта я завладява, Суна тръгва по по-тъмен път, кроейки злонамерени планове да проникне в имението и да си върне онова, което смята, че Сейран е откраднала от нея.

Ифакат в ролята Гюлчин Сантърджъоулу

Ифакат, съблазнителна жена на около 50 години, губи родителите си на много ранна възраст. Животът ѝ се преобръща, когато на 17-годишна възраст се омъжва за по-големия син на Халис, Емин. Въпреки брака, между Ифакат и съпруга ѝ така и не разцъфтява любов. Грубото и безотговорно поведение на Емин постоянно я дразни и кара Ифакат да изпитва недоволство от семейния си живот.

Повратният момент настъпва, когато две години след брака им трагична автомобилна катастрофа отнема живота на Емин и Ифакат остава вдовица. Халис, в знак на състрадание, поема отговорността да се грижи за снаха си, издигайки я до положението на господарка на имението.

С течение на времето Ифакат и Орхан се сближават и започват да имат връзка. Разкриването на тайната им връзка разрушава крехкото равновесие в домакинството. Ифакат се сблъсква с последиците от забранената си любов...

Гюлгюн в ролята Гьозде Кансу

Гюлгюн е съпругата на Орхан, която знае за аферата на мъжа си, но предпочита да се преструва на невежа, за да съхрани брака си. Въпреки предизвикателствата, тя е решена да бъде обичана от съпруга си и се стреми да запази семейството заедно. Гюлгюн е много благосклонна, разбираща и приятелски настроена към снахите си: Асуман и Сейран. Тя иска да направи всичко, за да защити синовете си.

Кязъм в ролята Дирен Полатогулар

Кязъм е човек, чиито финансови проблеми са определящи в живота му. За разлика от баща си, богат землевладелец, Кязъм няма необходимите качества за успешна кариера. За да свърже двата края, той прибягва до продажбата на земите на покойния си баща - отчаян опит да си осигури финансова стабилност.

Докато той уважава леля си Хатуч, поведението му към съпругата и дъщерите му е особено студено. Вместо да проявява привързаност, той гледа на тях предимно като на средство за придобиване на богатство.

Кязъм е много доволен, че Сейран се е омъжила в богато семейство, и ще направи всичко възможно да получи своя дял от семейство Корхан.

Хатук в ролята Шериф Сезер

Хатук е леля на Кязим. Въпреки че произхожда от някога богата фамилия, тя осъзнава постепенното намаляване на богатството им. За да се справи с тази финансова промяна, Хатук поема отговорността да управлява всеки аспект от финансите на семейството. Кязим ѝ се доверява и я слуша, като ѝ предоставя правомощия по отношение на домашните дела. Хатук, която никога не се е омъжвала, живее с племенника си Кязим и неговото семейство, докато те се справят с променящите се финансови обстоятелства.

Есме в ролята Сезин Бозачи

Майка на Суна и Сейран. Тя търпи постоянни унижения от съпруга си. Борейки се с невъзможността да роди син, тя се сблъсква с презрението на съпруга си. Нейната роля е на домакиня и тя е изцяло подчинена на Кязим, главата на семейството.

Фуат в ролята Догукан Полат

Фуат, успешен бизнесмен на 30 години, поема отговорността да управлява семейния бизнес заедно с баща си, след като дядо му се пенсионира. На пръв поглед изглежда, че има щастлив брак, но под фасадата Фуат води таен живот като женкар, подобно на по-малкия си брат Ферит. Той обаче се стреми да запази в тайна извънбрачните си връзки.

Значителен източник на страдание за Фуат е невъзможността му да осигури внук на баща си и дядо си поради здравословното състояние на съпругата му Асуман. След неуспешна операция на яйчниците надеждата за деца намалява, което довежда Фуат до дълбоко нещастие в брака му. Дълбоко в себе си той изпитва желание да сложи край на брака си.

Безпокойството на Фуат се засилва с навлизането на Ферит в семейния бизнес, тъй като той възприема по-малкия си брат като заплаха за своите професионални планове и бъдещи амбиции.

Пелин в ролята Буче Бусе Кахраман

Пелин е приятелката на Ферит, която произхожда от заможно семейство. Първоначално тя приема брака на Ферит със Сейран с убеждението, че той е просто формалност и няма да повлияе на връзката им. Мнението ѝ обаче се променя, когато разбира, че Ферит изпитва чувства към Сейран. Това разкритие подтиква Пелин да предприеме сериозни мерки да прекрати брака им...

Юсуф в ролята Умут Гезер

Юсуф е гаджето на Сейран и учи в същото училище като нея. Първоначално той планира да се ожени за Сейран веднага след сватбата на сестра ѝ Суна. Но след като научава, че Сейран ще се омъжи за Ферит, му липсва смелост да избяга с нея. Това кара Юсуф да се ядоса на семейство Корхан и той решава да си отмъсти. Предполагаемото предателство на Сейран засилва емоциите му и го кара да предприеме драстични действия срещу семейството...

Къде и кога мога да гледам “Златно момче”?

“Златно момче” се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 до 21:30 ч по bTV Story.

Къде мога да гледам “Златно момче” онлайн?

„Златно момче“ е достъпен онлайн на VOYO.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!

„Златно момче“, еп. 148 и 149 - Сейран заплашва Пелин!