Сериали Драми

Врагът отблизо | Enemigo Íntimo

Добави коментар

Брат и сестра са трагично разделени и години по-късно пътищата им се пресичат като непознати, но от противоположни страни на закона.

„Врагът отблизо“ разказва историята на брат и сестра, готови да използват своето положение и власт, за да отмъстят за разбитото си семейство. Алехандро става свидетел на смъртта на родителите си и отвличането на по-малката си сестра от могъщия картел Мил Кумбрес. 25 години по-късно той е капитан в полицията, но продължава безмилостно да търси отмъщение. Алехандро изпраща свой агент под прикритие в смесения затвор „Лас Дунас“, за да извлече информация за картела от една от затворничките – Роксана Родилес. Задачата на Даниел е да спечели доверието й и да я накара да се влюби в него.

Това, което никой не подозира е, че именно Роксана е отвлечената сестра на Алехандро, а между нея и агентът Даниел ще пламне искрена емоция. На фона на неочакваните чувства на Даниел към Роксана, нищо неподозиращите брат и сестра се изправят един срещу друг в опасна игра на котка и мишка. Ще узнаят ли Алехандро и Роксана истината? Възможно ли е да загърбят драматичните събития от миналото, променили живота им завинаги? И дали Даниел ще последва сърцето си или служебния дълг?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър