ТВ анонси bTV

„Войната в Украйна. Година по-късно“ – специално студио на bTV

Добави коментар

В петък, 24 февруари, веднага след централната емисия на bTV Новините bTV ще излъчи специално студио „Войната в Украйна. Година по-късно“, посветено на годишнината от нахлуването на Русия в Украйна.

Войната през погледа на очевидците, преживели ужаса на атаките и загубите на близки хора, анализ на експертите и човешките истории, които вълнуват и докосват – всичко това в час и половина ще поднесе екипът на предаването.

Журналистите Светослав Иванов и Иван Георгиев ще бъдат водещи на студиото, като ще проследят на живо картината от събитията година по-късно, ще потърсят отговори и решения с ексклузивни гости, емоционални репортажи и включвания от специалните телевизионни екипи в Украйна.

В предаването ще видим ексклузивни интервюта, анализ на военните стратегии и политическите реакции в Европа. Освен разруха и трагедии, войната в Украйна предизвика и много добрина, за която също ще разкажем в специалното студио в петък.

По време на предаването зрителите ще могат да видят и човешката страна на войната чрез историите на международния редактор Цветана Балабанова. А Стоян Георгиев ще ни покаже как живеят днес героите му от началото на войната и ще разкаже за военните престъпления в Буча.

Международните кореспонденти на bTV Десислава Минчева-Раул, Васил Христов и Теодора Трифонова ще представят реакциите и отзвука за войната в Украйна от САЩ, Великобритания и Европа, а Таня Станева ще ни запознае какво се случва директно от Украйна.

Може да гледате „Войната в Украйна. Година по-късно“ на 24 февруари от 19:30 ч. в ефира на bTV, слушайте по bTV Radio и проследете обособената секция на сайта btvnovinite.bg, където ще намерите специално съдържание и събрано всичко най-любопитно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър