Актуално Други

Влади Караджов представи новия член на екипа на "Бригада Нов дом"

Добави коментар

Майсторът на „Бригада Нов дом“ Влади Караджов гостува в студиото на „Тази сутрин“ по bTV, за да представи новия член на екипа, които сбъдва мечти и подарява надежда - Екатерина Ташева-Чери.

Майсторът на „Бригада Нов дом“ Влади Караджов гостува в студиото на „Тази сутрин“ по bTV, за да представи новия член на екипа, които сбъдва мечти и подарява надежда - Екатерина Ташева-Чери. Тя е арт дизайнер в предаването и ще рециклира стари вещи, превръщайки ги в нещо красивно и функционално с фантазия и малко средства.

 

„Целта ми е от това, което Влади разрушава, аз да се опитам да си намеря нещо мъничко, което да превърна в нещо различно и ново.“, разказа тя пред Антон Хекимян. 

 

Тя е майка на три деца, а техните стаи са изцяло декорирани от нея и малките. Тя дяде пример с декорацията на пространството за нейните близначки с помощта на спрейове, бои, платове във винтидж стил с рози и принцеси. За сметка на това таванът в стаята на сина ѝ тийнейджър е боядисана в черно с гума на велосипед. Това е и нейната роля – да покаже как всеки може да вкара свежи и приятни елементи в дома си с въображение, желание и почти никакви пари. А това позволява и да прекараме забавно време с близките си.

Петият сезон на „Бригада Нов дом“ стартира на 27 февруари в 21:00 часа. Тази година епизодите ще са по-дълги – до 22:30 часа, което ще позволи на зрителите на bTV да се запознаят по-подробно с историята на героите, да видят по-детайлно процеса на работа, емоциите на майсторите, както и много хитринки за това как можем да направим дома си по-приятно място.

 

„Зрителите ще видят 14 нови истории. Сълзи и смях ще се редуват непрекъснато. Форматът тази година ще бъде по-голям и хората ще имат повече време да се наслаждават на героите. Да навлизат повече в историите им и да виждат повече детайли от нашата работа“, разказа в „Тази сутрин" бригадир Влади Караджов. „След пет сезона и толкова много усмивки, ние вече казваме на семействата – и вие ще се усмихнете като всички останали. Зрителите ще видят в целия екип много радост и желание за работа!“, допълни той.


В този сезон ще се включат и още помощници - популярни съмишленици, които ще обуят гащеризони и ще се включат в ремонтите. Те ще зарадват семействата и с други изненади. Сред тях са Графа, Мария Илиева, Емилия, Ники Илиев, Жоро Тошев и др.

 

„Тези невероятни личности дадоха всичко от себе си да станат част от нашия екип. Толкова съм впечатлен от това как хора с абсолютно различни професии от тази правят чудеса. Те правеха абсолютно всичко – чупеха, боядисваха, сглобяваха мебели, лепяха плочки. Усетихме нов дух - пяхме песни, играхме хора. Правихме какво ли не и настроението, с което те допринесоха, зрителите няма как да не го усетят. Внесоха една нова енергия!“, разказа Влади Караджов. „Всички се справиха много добре! Например, Емилия е вълшебна. Ние не можехме да я свалим от стълбата, защото иска да си довърши стената.“, каза още той.

 

„Семейството ни стана още по-голямо. Мария Силвестър се раздава на 200 %, прави чудеса от храброст, а особено се амбицира, когато ѝ кажеш, че нещо не може!“.

 

Разбира се, не са липсвали и предизвикателства. Караджов разказа и за случай, при който е трябвало да ремонтират голям апартамент на петия етаж. Асансьорът обаче се счупил и шест дни не успяват да го ремонтират.

 

„Аз лично минах 4000 м по стълбите нагоре и надолу. Това е нещо, което не ни се беше случвало.“, сподели той.

 

В същото време те не могат да излязат от график и обещанието за ремонт за 5 дни. А когато стане напечено всички, и хората зад камерата, се включват, за да постигнат крайния хубав резултат.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бригада нов дом

Жертва на домашно насилие е героят в новия епизод на „Бригада Нов дом“

„Бригада Нов дом“ вдъхва нов живот в дома на самотна майка и нейния син

Васил Василев - Зуека дава съвети на малка художничка в „Бригада Нов дом“

Новият епизод на „Бригада Нов дом“ ще напомни на всички кои са важните неща

Димитър Бербатов е изненадата за героите в новия епизод на „Бригада Нов дом“