Лица За звездите

Венол Кинг: Всеки може да танцува, дори и Митко Павлов

Добави коментар

"Работил съм с доста звезди, но моят номер едно е Кайли Миноуг, защото аз я създадох. Когато тя започваше аз правих хореографиите ѝ и от обикновено момиче, за осемте години съвместна работа тя се превърна в истинска жена и то много секси жена..."
Венол КингЗа танците Започнах на улиците в Лондон и осъзнах, че ме бива когато отидех в някой клуб и всички приятели бяха във възторг. След това участвах и спечелих световния турнир по Хип Хоп и Фристайл. Конкурсът беше в Лондон, в Хиподрума, собственост на големия Питър Стрингфелоу, беше в края на осемдесетте, а аз бях обявен за Световен шампион по диско танци - Малибу. По онова време бях на 19. Невероятно е да спечелиш нещо, при това не на улицата в квартала, а когато цяла Великобритения те гледа по телевизията.

Освен танците Завършил съм автомеханика и поправях коли цели три години. Да поправяш коли е мръсна и трудна работа, а танците са чисти и вълнуващи.

С удоволствие бих се занимавал и с интериорен дизайн. Гледайки вашето обзавеждане тук... много е хубаво... уютно е, приятно. Направих един проект за изложба в Лондон, аранжирах целия сет и беше страхотно, получих много добри отзиви. После ме потърсиха и аз направих няколко проекта за къщи.

Пък и по някое време започваш да си усещаш костите, аз дори и сега имам някои болки, но с годините енергията и мотивацията намаляват, защото не можеш да правиш това, което си правил преди. Преди години правех луди салта, бях безстрашен и можех да направя всичко, но сега съм по-внимателен. Късметлия съм, че не съм имал сериозни наранявания. Е, по време на брейк няма начин да не се ожулиш, но това е.

Вдъхновението Всъщност музиката... тя ме кара да се чувствам добре, разказва ми история и по някакъв начин започвам да създавам свой свят на движения и по този начин създавам танците. Готино е когато гледам хора, които не могат да танцуват. Те правят толкова много грешки, а аз ги оползотворявам и си казвам „УАУ, това беше супер", запомням го и го пресъздавам и се радвам когато се получава добре и публиката го възприема. Мисля, че всеки може да танцува! Всеки може да танцува. Може да си има собствен ритъм, но танцува.

А Митко Павлов? Мисля, че ще сте много изненадани, подготвил съм ви голяма изненада. Гледайте го в събота, гарантирам, че ще ви хареса.

За звездите Работил съм с доста звезди, но моят номер едно е Кайли Миноуг, защото аз я създадох. Когато тя започваше аз правих хореографиите ѝ и от обикновено момиче, за осемте години съвместна работа тя се превърна в истинска жена и то много секси жена и аз се гордея, че тя започна от нулата, стигна до номер едно и сега е в музея на мадам Тюсо, в Лондон. Това ме кара да се чувствам добре.

Венол Кинг
Кайли - от началото до днес Ами... ходеше с лява ръка ляв крак... Беше зле. Беше доста зле. Но тя е много красива и всички го виждаха, но тя не можеше да се движи. Но аз я поех от самото начало и тя стана много популярна и сега всички я виждаме да танцува. Тя е страхотна. Първоначално видях красотата, физическите ѝ данни, след това видях как се движи и си казах „Да, мога да направя нещо".

Венол и Кайли интимно? Бих могъл да кажа нещо, но предпочитам това да остане във въображението на хората, защото ако кажа всичко то ще ме преследва вечно.

За Майкъл Джексън Да, работил съм с Майкъл Джексън когато дойде в Лондон. Ние направихме голямо парти за рождения му ден и той остана очарован. Мисля, че той беше уникален, уникална личност. Наистина обичаше таланта и музиката. В него виждах много страст, независимо с какво се занимаваше и стигнах до извода, че ако правиш нещо със страст, то ще се получи. Аз съм бил на почти всички негови концерти, на първия ред. Да го гледам беше толкова вдъхновяващо. Веднага щом свърши ти се иска да започнеш и ти, да направиш някоя стъпка.

За нашите звезди Да, поработихме и реших да направим хореография на Майкъл Джексън и да отдадем почит към всичко, което той е направил. Аз съм работил с него и мисля, че това е начин да му кажа „Благодаря за всичко, което си направил, Майкъл, ще се гордееш с Dancing Stars". Много ще ви хареса, убеден съм. Те се забавляват страшно много.

Този с коремчето
Най много харесвам този с голямото коремче, как се казваше? (Краси Радков, б.р.) Да, точно той. Толкова е забавен и готин и прави всичко с много желание. Мисля, че именно заради това всички го харесват. Той е забавен.

За Бианка Панова
Да, какво мога да кажа...Грация. Тя кара тялото си да говори. То може да разкаже история, застава в най-красивите пози. Тя чува музиката. Не трябва да я пускате. Много е добра.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Неделя и Атанас вдигнаха шампионската купа в „Dancing Stars“ по bTV

Виктор Стоянов и Михаела напуснаха „Dancing Stars“ на метри от полуфинала

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV