Сериали Научно-фантастични

В съседното измерение - 4 сезон

Добави коментар

Чисто нов сезон на “В съседното измерение” ще ви срещне с Куин и Маги, които вече от три месеца търсят Уейд и Рембранд и когато стигат до крайната си цел откриват, че светът е под контрола на кромагите.
Научнофантастичен приключенски сериал, САЩ, 1995

4 сезонс Джери О ’Конъл, Сабрина Лойд, Джон Рис-Дейвис, Клийвънт Дерикс

Чисто нов сезон на “В съседното измерение” ще ви срещне с Куин и Маги, които вече от три месеца търсят Уейд и Рембранд и когато стигат до крайната си цел откриват, че светът е под контрола на кромагите. Куин и Маги спасяват Рембранд от затвора, но Куин е заловен и научава шокиращата истина за семейството си. Няколко измерения по-късно, приключенците отново попадат на кромагите и техния командир Кроманъс.

В поредното измерение, в което попадат, групата приключенци са принудени да останат по-дълго от очакваното, преди да се отправят на важна мисия. Братът на Куин, Колин, е изчезнал преди години и сега заедно с Рембранд и Маги, Куин трябва да го намери и убеди да се включи в пътешествието между измеренията. Приключенията продължават до края на четвърти сезон, но пети ще ви шокира с неочаквана “размяна”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: В съседното измерение