Актуално В програмата

ТВ 7 започва излъчването на туристическото предаване „Без багаж”

Добави коментар

От 2-ри август на екрана на ТВ 7 стартира любимото на зрителите от всяка възраст риалити за пътешествия „Без багаж”!
От 2-ри август на екрана на ТВ 7 стартира любимото на зрителите от всяка възраст риалити за пътешествия „Без багаж”!

От 2-ри август всяка събота – от 18.00 ч. и с повторения в неделя от 08:30 ч. и понеделник от 13:00 ч., ТВ 7 започва излъчването на туристическото предаване „Без багаж”.


„Без багаж” е предаване за екзотични, романтични и изпълнени с приключения и непознати изживявания пътешествия! Благодарение на безстрашния и неуморен екип на предаването зрителите ще могат да видят кървавия ритуал на масаите в Кения; ритуал по посвещаване на дами и рицари на Малтийския орден; романтичните градове на Италия; животът на далечни племена и редки животни; безброй непознати, прекрасни места по света.

Водещи на предаванията в различните пътешествия са интересни, известни личности като: Владо Карамазов – актьор, рапърът Играта, Наско Михайлов – актьор, радио и ТВ водещ в “Сити”, братя Мангасарян; автомобилния ни шампион Крум Дончев, топ-журналистът Георги Коритаров, Сашо и Тони от „Кофеин” на радио FM+ и др. Зрители също са били и могат да бъдат водещи на предаването. През октомври ще се проведе третият, финален кръг на обявения кастинг.

Предстоят вълнуващи пътешествия до о-в Бали, о-в Ява, Египет, Йордания, Полша, Малайзия, Сингапур, о-в Бинтан, Куала Лумпур, Путра Джая, Мианмар /Бирма; о-в Занзибар и Тайланд.

За изминалата година 120 зрители-участници в SMS-играта на предаването спечелиха пътешествия до Париж, Виена, Берлин, Турция, Италия и мн.др. Зрителката Емилия Давидова спечели и първата голямата награда – сафари в Кения.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без багаж

„Без багаж“ се завръща с нови истории от широкия свят от 18 февруари

„Без багаж“ със специални епизоди за България на 24 и 31 декември

„Без багаж“ се завръща с нов сезон от тази неделя в 14:30 ч. по bTV

„Без багаж“ ще отведе зрителите в дивите гори на Уганда – тази неделя по bTV

Пътешествия „Без багаж“ очакват зрителите на bTV