Актуално В програмата

Пътешествия „Без багаж“ очакват зрителите на bTV

Добави коментар

След като се нареди в каталога на водещия световен разпространител на документалистика - TVF International, редом с програмите на най-популярните телевизионни канали в света, една от най-успешните документални поредици за пътешествия - „Без багаж“, може да се похвали и с нов дом у нас.

От 27.02.22 г. сниманите в реалити стил 30-минутни епизоди ще се излъчват всяка неделя от 13:30 часа по bTV.

В момента, различните сезони на формата се излъчват, дублирани на няколко езика по най-гледаните телевизии в Испания, Бразилия, Гърция, Естония, Словакия, Унгария, Китай, Виетнам, Тайланд, Южна Корея, Бруней и други.

Текст от potv.bg

„Без багаж“ започва като оригинален формат през 2006 г. Тогава проектът е своеобразно реалити за пътешествия и игра, която изпраща над 400 зрители по света. Още с първите си епизоди, поредицата става любима на зрителите от всички възрасти. Има реализирани сезони в десетки страни от Африка, Азия, Европа, Латинска Америка и острови, разпилени из всички океани на планетата. Сериите са интригуващи, истински забавни и същевременно образователни, разказващи за непознати кътчета от планетата, култури на далечни народи, природа и див живот, история и легенди, приключения, романтични и луксозни пътешествия.

Текст от potv.bg

Продуцентът и автор на поредицата Биляна Траянова обещава с новия сезон да отведе зрителите на bTV в дъждовните гори на Африка за среща с планинските горили. Всички пред екрана ще се гмурнат заедно с триметрови акули край малдивските рифове, ще се изкачат по стръмни скали, за да видят едни от най-великолепните скални църкви на Тигрей. В предаването ще има още много изненади, които неотлъчно следват поредицата вече 16 години.

Новият сезон на „Без багаж“ ще се излъчва премиерно по bTV от 27 февруари – всяка неделя от 13:30 часа. След това ще поеме по широкия телевизионен свят, където вече се превръща в любима поредица и на чуждоезичната публика.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без багаж

„Без багаж“ ще отведе зрителите в дивите гори на Уганда – тази неделя по bTV

Предаването "Без багаж" беше на гости на Дядо Коледа

ТВ 7 започва излъчването на туристическото предаване „Без багаж”

Без багаж