Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 99: Сомер приема искането на Мине, но крие от Тюркян...

Добави коментар

Напук на молбите и заплахите на Тюркян, Сомер се съгласява с искането на Мине: той ще оттегли обвиненията срещу нея, ако тя се откаже от попечителството над Кираз. Тюркян няма представа, че любимият ѝ я е предал, а Сомер съобщава на Рючхан за уговорката с Мине, като същевременно я моли да не казва на Тюркян. Разберете още какво ще се случи в епизод 99 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 21 март по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 98 на „Три сестри“ Сомер се среща с Мине, за което Тюркян разбира. Тюркян заплашва мъжа си, че ако се поддаде на изнудването на Мине, горчиво ще съжалява за това.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 99 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 21 март по Diema Family от 20:00 часа.

Сомер се скарва с Мустафа и му нарежда да вземе майка си и махнат от Айвалък.

Напук на молбите и заплахите на Тюркян, Сомер отива при Мине и се съгласява с нейното искане: той ще оттегли обвиненията срещу нея, ако тя се откаже от попечителството над Кираз. Тюркян няма представа, че любимият ѝ я е предал, и Сомер съобщава на майка си за уговорката с Мине, като същевременно я моли да не казва на Тюркян

Въпреки изречените тежки думи, Сердар не е в състояние да забрави Дьонюш. Той се възползва от възможността, че тя и Несрин се нуждаят от покрив над главите си в Измир, и им предлага да останат да пренощуват в неговата къща. Тогава Дьонюш разбира, че Сердар не я е излъгал и наистина живее с братовчедка си.

Всичко за „Три сестри“

Дерия, Дьонюш и Несрин се качват на автобус, пътуващ за Измир. В същия автобус е и Сердар.

Мустафа дава на брат си ключовете от колата, която е получил от баща им. Сомер обаче не смята да ги приеме.

-Тя е твоя! - казва Сомер. - Намери ли си вече работа? Работиш ли някъде, или просто се разхождаш като безделник?

-Какво толкова съм направил, че да ме наричаш безделник? – пита Мустафа.

-Не е нужно да правиш каквото и да било. Това е нормалното ти състояние. А на кого всъщност приличам? Красив, елегантен, харесван, богат.

-Ти си красавецът. За това се разбрахме.

-Виж! - казва Мустафа. - Изобщо не ми харесват тези глупави разговори. Кажи ми кога ще ме набиеш, за да мога да се отпусна.

-Изобщо не възнамерявам да го правя. Махни се от Айвалък заедно с майка си. Направи го за нея. По този начин ще направиш услуга и на майка ми.

-Разбира се, ти си присвоил целия Айвалък. Ще живеем, където си поискаме. Ти си гледай работата!

Рючхан се връща вкъщи и съобщава на съпруга си, че днес се е запознала с партньорката на снаха им - госпожа Севилай. Йозер чете вестника и се преструва, че не се интересува.

Автобусът пристига в Измир. Сердар предлага на Несрин тя и дъщеря ѝ да останат в неговата къща, докато си наемат собствено жилище. Тогава Дьонюш разбира, че Сердар не я е излъгал и наистина живее с братовчедка си.

Рючхан влиза в стаята на снаха си. Тюркан е седнал на леглото и държи Кираз на ръце.

-Що за поведение е това? - пита Рючхан. - Защо не дойде на масата?

-Не съм гладна - Тюркан слага Кираз в креватчето ѝ.

-Вижте, това дете е голяма възможност за вас. Ситуацията не е никак проста. Добре, започналисте сте лечение, но не се знае какъв ще е резултатът. Лекарят каза, че може никога повече да не станеш майка. Ти си жена, която надали ще може да подари дете на съпруга си - продължава Рючхан, без да обръща внимание колко болка причинява на снаха си с думите си. - Мъж, който няма да може да стане баща, ще търси утеха някъде другаде. Той ще отиде при друга. Това, което държи семейството заедно, е детето. В семействата без деца с течение на времето връзката и любовта между съпрузите се изпаряват. Любовта приключва, а с нея и верността. Чувала съм много за това. Много семейства са се разпаднали по този начин.

-Грешиш -отвръща твърдо Тюркан. - Например леля ми от години не може да има деца, но въпреки това чичо ми нито веднъж не се е огледал за друга любов, нито бракът ѝ е приключил. Това изглежда така само отвън. Не знаеш дали наистина е така в тяхното семейство.

-Не, те наистина са щастливи. Аз също не губя надежда, че със Сомър ще имаме дете. Аз ще дам на Сомър дете, вярвам в това.

-Аз също искам да се надявам, Тюркян. Но като си помисля за леля ти, се замислям, че може и да не си в това положение. Както и да е.

-Моля те, не разстройвай Сомър заради въпроса с родителските права - продължава Рючхан. - Той ще направи всичко, което е необходимо за Кираз. Знай си мястото и седи там, където седиш. Напоследък се разбираме доста добре, нека не се връщаме към начина, по който бяхме преди. И приведи лицето си в ред, доста си се занемарила. Рючхан напуска стаята.

В същото време Сомер се поддава на шантажа на Мине и оттегля подадената срещу нея жалба, за което уведомява майка си. Въпреки това я моли засега да не казва нищо на Тюркан.

Охранителят съобщава на Мине, че решението за освобождаването ѝ е взето. Тя ще си възвърне свободата веднага след приключването на всички процедури. Когато друга затворничка научава за това, тя веднага напада Мине, обвинявайки я в бебеубийство. Между двете възниква схватка.

Дьонюш и Дерия се опитват да убедят майка си да се откаже от развода, но Несрин няма намерение да промени решението си. Разговорът между Тюркян и Садък завършва със същият резултат.

Сомер пристига, за да вземе Тюркян от родния ѝ дом. Тюркян не възнамерява да се връща в имението за през нощта, но не иска да събужда подозренията на баща си за ситуацията в брака си и се качва в колата на съпруга си.

-Ако аз не бях дошъл, ти нямаше да се върнеш вкъщи, нали? - заявява повече, отколкото пита Сомър, след като вече са на път.

-Да - признава Туркан.

-Слушай, ти си омъжена. Не можеш да ходиш тук и там, когато си поискаш.

-Това е къщата на баща ми. Не ми трябва ничие разрешение!.

-Тюркан, ние сме женени! - напомня Сомер, спирайки колата. - Аз съм твоят съпруг.

-Естествено.... Ти си ми съпруг, а си повярвал на любовницата си вместо на жена си! Опитваш се да я измъкнеш от затвора! Където и да погледна, виждам само причини за развод! - Тюркан слиза от автомобила. Сомър също излиза и я спира.

-С какво ме заплашваш? - пита той.

-Аз не съм като Мине, не заплашвам никого.

-Прекалено много ме притискаш.

-Наистина ли? О, виж какъв огромен товар носиш заради Мине....

-Ти ме караш да избирам между теб и Кираз - заявява Сомър.

-Какъв избор? В края на краищата Кираз е с теб. Когато излезе наяве колко психично болна е тази жена, ти ще бъдеш единственият настойник на Кираз.

-Това не е толкова просто. Такива дела се проточват с месеци.

-Сомер, дори и да загубиш в съда, Мине е в затвора. Когато присъдата стане окончателна, тя ще прекара там много години. Кираз ще бъде с теб.

-Ти изобщо нищо не разбираш! Мине може да отмени всичко, да отмени показанията си. Тя ще каже, че съм я хвърлил от балкона, че съм искал да я убия. Аз няма да мога да го отрека, защото нямам доказателства.

-Не можеш да направиш нищо?! - заявява Тюркан, гледайки съпруга си с презрение.

-Съжалявам, но не мога да бъда толкова смел като теб. Аз съм баща. Не мога да пожертвам Кираз. - Сомер се качва в колата си и тръгва, оставяйки Тюркян сама на пътя.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.143: Рючхан намира утеха на рамото на Тюркян!

„Три сестри“, еп. 142: Изхвърлена от Йозер, Рючхан чука на вратата на Тюркян!

„Три сестри“, еп. 141: Рючхан приема предложението на Йозер! - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.140: Какво предлага Йозер на Рючхан, за да я измъкне от ареста?

„Три сестри“, еп. 139: Рючхан пада в ямата, която сама си изкопа!