Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 84: Ще се обединят ли Тюркян и Рючхан, за да спасят Сомер?

Добави коментар

Тюркян и Сомер се сдобряват, но се сблъскват с гнева на Дерия и Дьонюш. Тюркян ударя шамар на Дерия. Рючхан се опитва да убеди Тюркян да си сътрудничи с нея, за да спасят Сомер. Ще се обединят ли двете, за да спасят Сомер? Разберете още какво ще се случи в епизод 84 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 29 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 83 на „Три сестри“ Мине изнудва Тюркян, иска от нея да напусне Сомер. Ако не го направи ще каже пред полицаите, че Сомер я е блъснал от терасата. На всичкото отгоре ѝ казва, че иска също така да прекъсне бременността си. Какво ще направи Тюркян? Дали ще се съгласи?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 84 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 29 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

Тюркян и Сомер се сдобряват, но се сблъскват с гнева на Дерия и Дьонюш. Тюркян ударя шамар на Дерия.

Рючхан преговаря с Мина за нейното признание пред полицията.

Мине има големи искания, включително акции, пари и имоти.

Мине иска да е новата снаха на Рючхан. Тя е решена да получи всичко, което иска, без значение от цената.

Рючхан се опитва да убеди Тюркян да си сътрудничи с нея, за да спасят Сомер.

Ще се обединят ли Тюркян и Рючхан, за да спасят Сомер?

Всичко за Три сестри

Тюркян и Сомер се сдобряват, но когато пристигат в имението, виждат, че Дьонюш и Дерия чакат пред портите. Момичетата са дошли да видят сестра си и изобщо не искат да погледнат към Сомер. Той разбира това и ги оставя на спокойствие.

-Ти още ли ще се мотаеш с този човек? - пита Дерия, неспособна да повярва, че след всичко, което Сомер е направил, Тюркян все още може да е с него.

-Какво имаш предвид, Дерия? - пита Тюркян.

-Заради този мъж, който те предаде, който те накара да се грижиш за детето на любовницата си, ти прогони баща ни от дома! – крещи Дерия.

-Дерия, можем ли да поговорим малко по-тихо? - предлага Дьонюш.

-Не съм изхвърлила татко от дома - отрича Тюркян. -Той дойде и разбра истината за някои неща. Аз просто казах, че няма да се прибера вкъщи с него!

-Каква е причината за това? - пита Дерия.

-Разбрах, че Сомер е невинен. Той може да е правил грешки в миналото, но това се засяга само Сомер и мен. Сега той не е във връзка с Мина, това е важно за мен. Защо всички вие идвате тук толкова ядосани, без дори да знаете какво се случва?

-Мине беше прав - прошепва Дьонюш на Дерия.

-За какво е права?

-Ти прости на Сомер, отказа се да се прибереш у дома и нарани родителите ни! – ядосана е Дерия.

-Преминаваш границите. Аз не съм наранила никого. Омъжих се и защитавам семейното си гнездо, това е всичко!

-За какво гнездо говориш? Мъжът ти има афера с асистентката си, а ти си наивна жена без никаква гордост, която все още се грижи за детето им! Сега ще родиш и ще създадете заедно едно прекрасно семейство!

Тюркян не издържа на тези обиди и удря шамар сестра си, като ѝ казва да се прибере.

-Како, какво правиш? - пита смаяна Дьонюш.

-Това вече е твърде много. Как можеш да дойдеш и да ми говориш по този начин, без да знаеш през какво съм преминал?

-Хайде да вървим, Дьонюш! - решава Дерия, като държи горящата си буза. -Сестра ни е много щастлива в своя фалшив свят. Родителите ни са огорчени без причина. – Дерия хвърля на Тюркян презрителен поглед и си тръгва с Дьонюш.

Междувременно разплакан Месут пристига в пощата. Той моли Садък да се прибере вкъщи.

Рючхан посещава Мина в болницата, за да преговаря с нея за признанието, което ще направи пред полицията.

-Слава Богу, изглеждаш доста добре - казва г-жа Корман при влизането си.

-Добре съм, благодарение на вас. Вие дадохте кръв за мен. Вие ми спасихте живота, щастлива съм от това.

-Не знам дали това е било добро или лошо. Всъщност очаквах, че ще бъдете отровена. Посещението при пациента трябва да е кратко, така че нека продължим. Какво очакваш?

-Двайсет и пет процента акции, пет милиарда в банкова сметка и последен модел кола. Освен това за Кираз искам маслинова горичка и ваканционна къща в Оздере.

-Ще ти дам десет процента от акциите и маслиновата горичка - предлага Рючхан. - Акциите са за Кираз и нейното бъдеще, затова ще поставя условие да не можеш да ги продаваш или прехвърляш.

-Добре, съгласна съм. И още нещо. Искам пръстен с диамант. Ще прогониш Тюркян и ще ме приемеш за своя нова снаха.

Рючхан избухва в смях и казва: -Ти си паднал от голяма височина и е нормално да си объркан. Независимо от всичко, с времето ще се оправиш!

-Госпожо Рючхан, аз говорих сериозно. С моя ум всичко е наред!

-Слушай, съгласих се с твоите материални условия - обявява Рючхан. - Но не си създавайте повече проблеми.

-Госпожо Рючхан, осъзнавате ли, че оттук нататък нямам какво да губя? Върнах се от мъртвите, това е моят втори живот и в него ще получа всичко, което искам - заявява тя. Сомер, който някога умираше от любов към мен, днес не ме забелязва. Аз съм пожертвала много за него. Ако аз не съм щастлива, те също няма да бъдат!

Тюркян посещава баща си в пощата. Казва му, че обича Сомер, и му обяснява причините, поради които е решила да остане с него.

-Излезте. Не се появявай повече пред мен! - заявява Садък със смразяващ глас. - Аз вече нямам дъщеря на име Тюркян. Не смей да идваш дори на погребението ми!

Съкрушена от думите на баща си, Тюркян си тръгва, като се мъчи да се задържи на краката си. Навън тя се разминава с чичо си.

Фатих влиза в кабинета на брат си и отново повдига пред него въпроса за бащинството си.

-Отначало си помислих, че това е Дерия, но нещо не ми се връзва - обявява той. - Коя е дъщеря ми? Дерия или Дьонюш?

Садък напада брат си, като крещи, че ще го убие. Другите пощенски служители трябва да се намесят и да попречат на управителя на пощата да изпълни заплахите си

След като посещава баща си, Тюркян отива в родния си дом. Несрин не ѝ казва и дума, като веднага затваря вратата пред носа ѝ.

Вечерта Садък идва да вземе Дерия, за да я заведе на гарата. Той обаче пренебрегва Несрин, отнасяйки се с нея все едно я няма.

Действието се премества в резиденцията на Корман. Рючхан влиза в стаята на Тюркян и поглежда в леглото на Кираз. След това сяда на леглото и кара снаха си да седне до нея. -Днес говорих с Мине. Когато разбрала, че не може да те накара да направиш това, което иска, тя ми се обади.

-Добре, значи ме познава малко - казва Тюркян.

-Ситуацията е сериозна, няма смисъл да спорим. Синът ми е в опасност, както и ти.

-Какво да правя, ако ситуацията е сериозна? - Тюркян пита. - Трябва ли да напусна Сомер, защото Мина иска това?

-Никога. Не съм имал предвид подобно нещо, но трябва да намерим решение. Ако се обединим и работим заедно, ще решим този проблем заедно!

Тюркян се изправя и отговаря: -Никога през живота си няма да вляза в сътрудничество с теб! Дори и да знаеш, че Мина играе игри зад гърба ми, ти не застана зад мен, когато тази статия беше публикувана във вестника! И сякаш тези обвинения не бяха достатъчни, ти ги използва като оръжие срещу Мине. Тази жена, окуражена от вашата подкрепа, отиде да говори с майка ми. Вие не попречихте и на това. Можеше да загубя майка си! Тя страдаше в продължение на месеци заради вас. Всичко се случи заради вас!

-Именно Мине ме доведе до този момент. Не можех да издържа. Тя така или иначе щеше да говори с теб.

- Оставете я, за Бога! Вие сте враг на мен и на семейството ми от самото начало. И то смъртен враг. Никога няма да ти повярвам, дори и да си срещу Мине!

-Тюркян, сега безсмислено упорстваш! - възразява госпожа Корман. - Може и да не си наясно със ситуацията, но Сомер е заплашен да влезе в затвор!

-Може би това е вашето изпитание, госпожо Рючхан! - предполага Тюркян, приближавайки се до свекърва си на най-близко разстояние.

  • Как ще завърши разговора между Тюркян и Рючхан? Дали ще се обединят?

Не пропускайте следващия епизод, за да разберете!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.115: Тюркян се изправя срещу Рючхан! - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.114: Сомер купува къща на Мине - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.112 и 113: Тюркян се изправя срещу Севилай заради Мустафа!

„Три сестри“, еп.111: Рючхан разбира, че Йозер ѝ изневерява - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.110: Мине изпитва търпението на Сомер и Тюркян