Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.74 и 75: Ще напусне ли Тюркян Сомер? - какво ще се случи...

Добави коментар

Несрин признава на Тюркян, че знае истината за Мина и бебето! Несрин иска Тюркян да се прибере с нея у дома. С кой ще избере да тръгне Тюркян – Несрин или Сомер . Разберете още какво ще се случи в епизод 74 и 75 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 15 и 16 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 73 на „Три сестри“ Тюркян се замисля, дали да не махне бебето, след като разбра, че бебето на Мине е от Сомер. Какво ще реагира Рючхан, когато Сомер ѝ казва, че Тюркян има съмнения относно бременността си?

НА КРАТКО какво се случва в епизод 74 и 75 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 15 и 16 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

Тюркян е на ръба на силите си. Тя е разочарована от Сомер и не може да му прости лъжата. Решена е да напусне имението и да се разведе с него. Айла се опитва да я разубеди, но Тюркян е непреклонна.

Йозер и Севилай се срещат отново. Севилай е решена да остане само заради сина си.

Мине е решена да се отърве от бебето на Тюркян

Несрин признава на Тюркян, че знае истината за Мина и бебето! Несрин иска Тюркян да се прибере с нея у дома, но в последния момент Тюркян казва на майка си, че ще замине със Сомер и ще говори с него.

Мина побеснява при вида на заминаващата двойка. Тя телефонира на Сомер, но Тюркян нагло отговаря на телефона на съпруга си, което изненадва Мине, и тя изпада в ярост.

Всичко за Три сестри

Дьонюш спи лошо през нощта в общежитието в Измир. Трудно ѝ е да свикне с отсъствието на Дерия. Сердар и Дерия ще учат в една и съща сграда на колежа. Те ще се държат под око един друг.

Тюркян опакова нещата си в куфара. Айла влиза в стаята и ѝ носи чай.

-Къде отиваш? - пита прислужницата.

-Там, където ще намеря спокойствие. В дома на баща ми!

-Отново те нападнаха, нали? Сякаш думите на госпожа Рючхан не бяха достатъчни. Плюс лудостта на Мине…

-Не искам повече да живея в къща на лъжци и лицемери - заявява Тюркян.

-Не е моя работа да решавам, но ако някой трябва да напусне тази къща, то това е госпожа Мине, а не ти. Ако вие напуснете... Тази жена е много лош човек. Тя е ревнива, има лошо сърце. Тя ревнува от вашето щастие. Ако си тръгнете, тя ще бъде щастлива!

-Ти... Ти си знаела, нали? - досеща се Тюркян, а Айла свежда глава. -Всички са знаели с изключение на мен. Аз съм единствената, която не го разбра.

-Съжалявам, но не можех да ви кажа. Как да ви кажа, че...

-Какво имаш предвид, че не можеш? - Тюркян не разбира. - Ти беше с мен в най-трудния момент. Цяло лято идваше в дома ми. Споделях с теб проблемите и тайните си. А сега ми казваш, че не си могъл да ми кажеш, така ли?

-Не мога... Не исках да те натъжавам! - казва Айла.

-Но ти го направи. Всички вие ме мислехте за глупачка. Чудехте се как не мога да видя това, което е пред очите ми, нали?

-Не, нито съм го казвала, нито съм го мислила. Беше ми тъжно за вас и заради г-н Сомер.

-Той се намираше в безнадеждна ситуация, разкъсван между две страни - продължава Айла.

-Между две жени - поправя я Тюркян.

-Не е така, господин Сомер много ви обича. Виждала съм любовта му към теб. Видях га колко безпомощен е, че трябва да ви лъже. Тази гадина причини неприятности на всички.

-Не искам да го чувам повече! - Тюркян приплъзва куфара си. -Това няма значение за мен.

-Моля ви, недейте да правите това! - Айла спира момичето да си тръгне. -Господин Сомер много ви обича. Ако си тръгнете, той ще бъде унищожен!

Тюркян е решителен и спуска куфара по стълбите. В същия момент в имението се появяват Садък и Месут. Садък е донесъл на дъщеря си квас, за да изпече домашен хляб. Виждайки вълнението на баща си, Тюркян не е в състояние да му каже, че напуска Сомер.

Междувременно Рючхан подготвя стая за бебето на Сомер и Тюркян. Мине се възмущава, че не се отнася по същия начин с първородното си внуче.

-Госпожо Рючхан, Кираз също е ваша внучка, напомня ѝ Мине. -Що за човек сте вие? Как можете да правите разлика между две невинни деца?

-Децата са безгрешни, за разлика от майките си - отговаря госпожа Корман и поглежда Мине с високомерие.

Мустафа започва работа на нова длъжност, уредена му от Рючхан.

Разочарована, Тюркян разбива рамката със сватбената им снимка със Сомер. Тя обаче не унищожава самата снимка. Айла се опитва да я убеди да не се отказва от брака си в името на семейството си.

-Майка ти току-що се е възстановила от тежко заболяване. - казва прислужницата. - Баща ти е преживял инфаркт и е бил опериран преди няколко месеца. Какво ще се случи с тях? А какво ще стане с бебето, което носиш?

-Родителите ми биха предпочели да остана при тях, вместо да се излагам на такъв позор! - заявява Тюркян. -Страх ме е, Айла. Не знам дали обичам Сомер, или го мразя!

-Той много те обича. Но както казват по филмите, изглежда, че само любовта не е достатъчна!

-Сомер ме измъкна от ръба на смъртта, а сега отново ме остави на ръба на бездната. Аз съм заклещена там. Има силна връзка между сърцето и ума ми. Ако прекъсна тази връзка, няма да чувам гласа на сърцето си. Всичко ще свърши, както и трябва да бъде!

Йозер и Севилай се срещат отново на брега. Жената предупреждава мъжа да не очаква нищо от нея, тъй като е решила да остане само заради сина си. Тя отказва да излязат заедно на вечеря, като твърди, че вече си е уговорила среща с младо момиче, което е срещнала предишния ден.

Садък, за да отпразнува бременността на дъщеря си, раздава баклава на минувачите. Несрин му прави забележка, че трябва да пестят парите си.

Фатих яде баклава пред магазина си. В скута си държи отворено писмо от Нихат, което да предаде на Тюркян.

„Ти защитаваш жената, която те е предала и е довела Ферит", казва Фатих, като вече знае съдържанието на писмото наизуст. – „Тя съобщи на пресата и им каза да те снимат. Тя е причината да влезеш в заглавията на вестниците. Не можеш да се довериш на тази жена, тя иска Сомер. Неговото дете... Сомер е баща на Кираз. Дори и с голямо закъснение, ти имаш право да знаеш това".

Садик идва в магазина на брат си и го предупреждава да стои далеч от Дерия.

-Няма да видиш дъщеря ми повече - казва той с не търпящ възражения глас. - Тя не иска да те вижда, разбираш ли?

-Добре, в такъв случай ще се срещнем в съда . - Фатих обявява.

-В съда?

-Изненадан ли си? Ще те съдя и ще дам името на дъщеря ми. Между другото, баклавата беше страхотна. Кажи на Ирфан да донесе още една чиния.

Садик напуска магазина, без да се впуска в по-нататъшни разговори с брат си.

Епизод 75: Мустафа пристига в имението, за да благодари на Рючхан, че му е намерил работа. Когато си тръгва, той среща отвън Тюркян. По време на кратък разговор момчето я подкрепя.

Дьонюш иска да работи, за да помогне на родителите си, но те са против.

Сомер купува терлички за бебето, надявайки се по този начин да облекчи обтегнатите отношения със съпругата си. Тюркян веднага си спомня, че същият подарък е бил даден на Мине от мъж, и се ядосва още повече.

-Успя ли да намериш бащата на Кираз? - пита Тюркян, когато се успокоява малко.

-Този човек мрази Мине - отговаря Сомер.

-Странно, но Мине ми каза, че е обратното. Каза, че имал да свърши някои неща, а после щяла да дойде и да се погрижи за тях. Каза, че щели да станат семейство!

-Това е невъзможно. Мине е унищожила живота на този човек. Той наистина я мрази. Освен това той е женен и има щастливо семейство. Те дори очакват дете. Когато Кираз порасне още малко, той ще я вземе да живее при него!

-Значи лъжите на Мине са се превърнали в истина за другите хора - казва Тюркян, сякаш на себе си. Камерата показва Мине, който стои на вратата на стаята, подслушал целия разговор между двойката.

На следващия ден Мине решава да се отърве от бебето на Тюркян. Тя влиза в кухнята и изсипва няколко хапчета в тенджерата с вода, в която Айла вари билки за Тюркян. Несрин пристига в имението. Тя обаче не влиза вътре, а моли Айла да извика дъщеря ѝ.

В следващата сцена майката и дъщерята седят заедно на една пейка на брега.

-Знам какво преживяваш - заявява Несрин. - Знам за Мина, знам за бебето. Знам всичко, дъще. Всичко, което се случва в тази къща. - Тя поставя ръка върху корема на изненаданата си дъщеря. -Ще отгледаме това дете заедно, нямаме нужда от никого. Както отгледахме Дьонюш, така ще отгледаме и него. Не оставай повече в това гнездо на неморалността. Не се измъчвай още повече!

-Когато се омъжи, имах големи мечти. - Несрин прегръща дъщеря си, чиито сълзи се стичат от очите ѝ. -Исках животът ти да бъде по-добър от моя. Коя майка не иска това? Всичко, което ни се случи... Мислех, че всичко е далечно, че това са истории на други хора. Но то се случи заради мен. Много се обвинявах, много съжалявах. По-късно си казах: животът е такъв, всички живеем собствената си съдба. Вземи се в ръце, Несрин, изправи се и защити детето си!

- Тюркян, след като всичко това се случи, ще се предадем ли? - пита Несрин. - Не, вдигни глава и се изправи. Ще съберем нещата ти и ще се върнем в нашата къща. Тюркян взима куфар с вещите си от имението.

Пред портата я чакат майка ѝ с такси и Сомер с неговата кола. Момичето се приближава до таксито. Несрин иска да сложи куфара си в багажника, но Тюркян не ѝ позволява.

-Позволи ми да отида със Сомер- казва тя.

-Не, Тюркян, не може!

-Трябва да го направя. Това не може да свърши така. Тази тема няма да бъде затворена тихомълком. Цялата истина ще излезе наяве, Сомер ще си плати за всичко. Аз трябва да го направя!

Тюркян прегръща майка си и се качва в колата на Сомер. Рючхан, която е наблюдавала цялата сцена от балкона, отива в стаята на Мине и с усмивка на лице ѝ съобщава, че Тюркян и Сомер са заминали на меден месец.

Мине изпада в ярост. Камерата се премества към колата на Сомер.

-Къде отиваме? - пита Тюркян.

-Реших да избягам с любимата си - отговаря мъжът и целува ръката на съпругата си.

-Прецених, че това ще е добре и за двама ни.

-От кого да избягаме?

-Точно това казах. Това е малко като да избягаш от дома си.

-Всичко ще се оправи, когато избягаш, нали? В крайна сметка неприятностите те следват, където и да отидеш.

-От кого ще избягам?

-Не знам. Явно бягаш от някого!

-Тюркян, искаш да ни развалиш настроението? Тръгваме на път заедно, нека се забавляваме! - Сомер спира колата. -Напоследък постоянно излизаш на разходки, искаше да излезеш от къщи, да подишаш малко свеж въздух. Искаше да се дистанцираш малко, да се отпуснеш. Опитвам се да направя това и за двама ни, а ти... Телефонът на Сомер започва да звъни. На екрана се появява името на Мина.

-Вдигни, може би тя има нужда от нещо - предлага Тюркян. Когато Сомер не вдига телефона, тя сама го взема и отговаря на обаждането. -Сомер шофира. Имаш ли нужда от нещо, Мине?

-Кажи му да ми се обади по-късно - казва Мине.

-Може да е зает по-късно. Кажи ми, ако не е нещо лично.

-Исках да го попитам нещо, свързано с делото, но не е толкова важно!

-Обади се на адвоката си, ще получиш по-подробна информация!

-Ще го направя. Хубав ден.

Камерата показва Мина, която се намира в стаята си.

-Може да е зает по-късно…. – бясна е Мине и хвърля телефона на пода. Тя сяда на леглото и яростно хваща косата си, сякаш иска да я изтръгне.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.119, 120: Тюркян няма намерение да се предаде пред Рючхан!

„Три сестри“, еп.118: Тюркян осъзнава, че е победена от свекърва си...

„Три сестри“, еп.116,117: Тюркян започва работа със Севилай - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.115: Тюркян се изправя срещу Рючхан! - какво ще се случи…

„Три сестри“, еп.114: Сомер купува къща на Мине - какво ще се случи…