Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.72: Тюркян и Мине разбират истината - какво ще се случи...

Добави коментар

Мине разбира, че Тюркян е бременна, а Тюркян, че Сомер е баща на детето на Мине! Разберете още какво ще се случи в епизод 72 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 13 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 71 на „Три сестри“ Сомер, също като майка си, смята, че Тюркян не трябва да казва на Мина за бременността си. Нихат оставя писмо на Фатих, което да предаде на Тюркян. Мине забелязва, че Тюркян често се чувства зле и започва да подозира, че може да е бременна.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 72 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 13 февруари по Diema Family от 20:00 часа.

Календер и Корман се събират на закуска, с която двете семейства искат да отпразнуват бременността на Тюркян и да разрешат взаимната си неприязън.

На срещата неочаквано се появява Мине, която току-що е отгатнала бременността на Тюркян и иска да развали радостта на Сомер и семействата му.

Сомер извежда Мине незабелязано от помещението, но Тюркян го следва, инструктиран от Несрин къде да го търси. Между бившите влюбени възниква спор, в който Мине обявява, че няма да позволи на Сомер да загърби нея и дъщеря си в полза на Тюркян и нероденото ѝ дете. Тюркян става свидетел на скандалът им.

Всичко за Три сестри

Сомер влиза в стаята ѝ. Той поглежда в леглото на Кираз, след което сяда на леглото до Мине.

-Ти си майка на детето ми - заговаря мъжът. -Не ти желая нищо лошо, но през последните няколко дни се държиш така, сякаш си загубила разсъдъка си. Превърнала си се в различен човек. Знам, че майка ми понякога може да бъде строга към теб, но...

-Знаеш и не казваш нищо - заявява Мине.

-Не казвам нищо, защото наскоро едва не загубихме Кираз. Знаеш ли кой се противопоставя на поведението и заплахите на мама? Тюркян. Тюркян, когото нападна и когото обвини тази сутрин. Тя се притеснява за теб!

-Не се нуждая от нейното съжаление - заявява Мине с възмущение.

-Няма значение. Днес говорих с майка ти.

-Защо? Какво ѝ каза?

-Обясних ѝ ситуацията, тя ще дойде тук. Говорих и със Селчук. Той намери къща на две улици оттук, ще се преместиш там!

-Искам детето да расте с теб - заявява Мине.

-Слушай, ще бъдеш на две улици разстояние. Ако викаш от балкона, ще чуя гласа ти. Ще бъдем толкова близо един до друг. Така трябва да бъде, разбери. Това е единственият начин да бъда баща на дъщеря си.

-Ще ни дойдеш на гости, нали?

-Ще обичам дъщеря си дискретно. Не можем да живеем в една и съща къща и да чакаме да избухне бомба. С този вид гняв, с този вид гняв в теб, няма да решим нито един проблем!

-Добре - съгласява се Мине и поставя ръката си върху дланта на мъжа. -Нека да бъде това, което искаш да бъде.

Сомер покрива ръката ѝ с дланта си, пожелава ѝ лека нощ и си тръгва.

На следващия ден Мине, в отсъствието на Сомер и Тюркян, влиза в спалнята им. Тя набързо претърсва шкафовете и чекмеджетата. Накрая намира кутията за огърлицата, която Сомер наскоро е подари на Тюркян. В нея има малък плик с бележка вътре: „Скъпа моя, с майчинството ти отива".

Сомер и Тюркян и семействата им се срещат в ресторант на обща закуска, за да отпразнуват новината за бременността на Тюркян. Несрин избягва Сомер и се отнася студено към него. Рючхан подарява на снаха си златна гривна.

Мине пристига в ресторанта заедно с Кираз. Тя е забелязана от Несрин, Незахат и Сомер. Мъжът бързо става от масата и извежда любовницата си навън, за да не я види никой друг.

-Какво правиш тук? Защо си дошла? - пита той с повишен глас.

-Празнуваш бременността на Тюркян, нали?

-Не, не! - заявява той повече, отколкото отговаря на Мине.

- Ти нарочно го скри от мен! Страхуваше се!

-Не че съм се страхувал. Просто това не е твоя работа. Какво правиш тук? Нима ще седиш на масата със семейство Тюркян?

-Разбира се. Кираз ще си има братче или сестриче. Имам право да бъда тук и да празнувам с вас!

-Ти луда ли си! Спрете с тези глупости и се махни оттук!

-Няма да си тръгна! Вие не ме приемате като човешко същество! Хората не се отнасят така дори с кучетата! Омръзна ми да ме отхвърлят

В този момент навън излиза Тюркян, на която Несрин ѝ посочи къде е Сомер.

Тюркян се спира зад едно дърво и без да издава присъствието си, слуша спора на съпруга си и Мине.

-Не можеш да ме изоставиш при първото препятствие! - продължава развълнувана Мине.

-Няма да те изоставя! - уверява я Сомер. - Но защо си дошла тук? За да ме злепоставиш, нали?

-Никой не се интересува колко срам съм преживяла през последните месеци! Това ли планирахте, когато снощи ме убеждавахте да се изнеса? Искаш да изхвърлиш мен и дъщеря ми от къщата? Защо? Заради бебето на Тюркян ли?

-Замълчи! - нарежда Сомер.

-Няма да мълча! Не можеш да се откажеш от дъщеря ми заради едно неродено дете. Както си загрижен за нероденото дете на Тюркян, така ще се грижиш и за моята дъщеря по същия начин! Тя е и твое дете! Ти си неин баща!

Камерата се приближава към бледото лице на Тюркян. Момичето е в шок и се мъчи да се задържи на краката си.

-Защо си дошла тук? За да ме злепоставиш? - пита Сомер.

-Дойдох тук, за да унищожа щастието ви! - заявява решително Мине. -Дойдох, за да унищожа твоя свят, изграден върху лъжи!

-Нима си полудял? Какво искаш от тези хора?

-Ще хвърля истината право в лицата им. Нека да става това, което трябва да стане, нека всичко се срине. Не ме интересува нищо друго!

-Ако направиш нещо подобно, ще ме загубиш завинаги!

-Вече съм те загубил, Сомер. Ти реши да изхвърлиш мен и дъщеря си от къщата заради едно неродено дете. Никога няма да ти простя за това!

-Не съм решил да изхвърлям никого от къщата! - отрича Сомер. -Просто се опитвам да направя това, което е най-добро.

-Най-доброто? Знаеш ли кое е най-доброто? Това е, когато едно дете израства с майка и баща. Това е най-доброто нещо за Кираз. Преди да се роди дъщеря ти, ти каза, че ще бъдеш до нея. Казахте, че никога няма да я оставиш! - В очите на Мина се появяват сълзи.

-Дъщеря ми изгуби този шанс заради твоите лъжи!

-Не, Сомер. Когато бях бременна, те загубихме, защото се влюби в Тюркян! Но не забравяй, че Кираз също е твое дете - продължава Мине. -Не можеш да обърнеш гръб на дъщеря ми и да водиш щастлив живот заедно с Тюркян. Не можеш да я оставиш!

-Аз не съм се отказал от дъщеря си. Просто исках да ѝ дам спокоен дом!

-Затова ли се дистанцирахте от нея? Нека живее, където иска, стига да ти дава спокойствие, нали? Тя ти напомня за твоя грях. Ето защо не можеш да се докоснеш до дъщеря ми, нали?

-Не, не. Никога не съм мислил така. Ако съм те накарала да се чувстваш по този начин...

-Говориш така, сякаш си загрижен за чувствата ми - Мина прекъсва Сомер. -Но не можеш да се отървеш от нас толкова лесно. Нито ти, нито майка ти ще спите. Ако Тюркян има дете, аз също имам такова. Ако нейното дете е внук на майка ти, моето също е! Ти ще ни цениш толкова, колкото цениш Тюркян и нейното дете! Ясно ли е това? Дъщеря ми спи на фотьойла до леглото. Дори не си купил детско креватче за нея!

-Мине, ще поговорим за всичко това, обещавам - уверява я Сомер, като иска да успокои развълнуваната жена. -Но точно сега, моля те, върви си!

-Нямаме за какво да говорим. Ако не искаш да те злепоставям, вместо да ни изгониш, помисли върху това, което казах, и направи необходимото.

Тюркян се чувства така, сякаш я е прегазил влак. Тя отива в банята. Иска ѝ се да крещи, да изхвърли цялата си болка, но единственото, което успява да изтръгне от себе си, са сълзи.

Тюркян се връща в основната стая на помещението. Във въображението си тя си представя как се взривява и хвърля всички наоколо, как вдига огромен скандал, но в действителност... В действителност тя просто мълчи. Мълчаливо се връща на мястото си на масата. Мястото до Сомер.

Йозер получава телефонно обаждане от Севилай. Жената му съобщава, че не си е заминала. Тя ги моли да се срещнат утре на същото място, както миналия път. Рючхан гледа внимателно съпруга си, който говори по телефона.

Тюркян излиза на самотна разходка по крайбрежието. Тя излиза бос на кея, избухва в плач и пада на колене. Не може да спре думите на Мине, които продължава да чува в главата си.

В същото време Сомер се опитва да се свърже с Тюркян, когато в стаята влиза Мине. Тя му казва, че е чула, че се е върнал и го пита защо не е дошъл при нея, за да говорят.

-Има ли за какво да говорим? – пита Сомер. -Ти каза последната си дума?

Мине се приближава много близо до Сомер и го пита: -Няма да ни отпратиш от тук, нали?

-Засега! Но, това няма да продължи до безкрай!Не забравяй, аз не искам да се отърва от Кираз!

Мине отива и сяда на спалнята на Сомер и Тюркян.

-Виж, Мине!Кираз е първото ми дете и това няма да се промени и съжалявам, ако си помислила друго! Ще говоря с майка ми, за да е по-мила с теб!

-Въпреки всичко, ние сме твоето семейство!

-Между нас няма нищо, казах ти го хиляди пъти! Ти си най-голямата ми грешка… и грях! Но, Кираз е мое дете, част от мен, тя няма да плаща за греха ми! - казва Сомер и напуска стаята.

Колко дълго Тюркян ще крие от близките си, че знае истината за детето на Мине? Докога ще успява да потиска емоциите, които кипят в нея? Дали все още ще може да живее с Мине под един покрив?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп. 81: Бащата на Тюркян разбира всичко! - какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 80: Тюркян гони Сомер от спалнята им! - какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 79: Мине скача от балкона! - какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 78: Тюркян разкрива картите си - какво ще се случи...

Три сестри, еп. 77: Рючхан разкрива на Фатих коя е дъщеря му - какво ще се случи