Актуално Какво ще се случи...

Сомер е удивен от Тюркян: „Три сестри“, еп. 26 - какво ще се случи...

Добави коментар

Сомер е удивен от Тюркян, която е кореноразлична от Мине. Дали пък не се е влюбил в нея? Мине пише писмо на Сомер, в което го моли да избягат заедно. Разберете още какво ще се случи в епизод 26 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате по Diema Family от 20:00 часа, всеки делничен ден.

В епизод 25 на „Три сестри“ Сомер и Тюркян излизат на разходка и все повече се сближават. Мине заплашва Рючхан, че ще разкрие на Сомер, че тя е извикала Нихат, за да ги раздели.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 26 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 11 декември 2023 по Diema Family от 20:00 часа.

Сомер и Тюркян прекарват времето заедно, ловейки риба. Сомер е удивен от Тюркян, която е коленоразлична от Мине.

Мине се опитва да се свърже със Сомер, но той не иска да говори с нея.

Хакан се отдалечава от Дерия, което я кара да се чувства нещастна.

Дерия и Дьонюш се сдобряват.

Мине пише писмо на Сомер, в което го моли да избягат заедно.

Ще замине ли Сомер с Мине? „Три сестри“, еп. 27 - какво ще се случи...

Вижте повече

Ще замине ли Сомер с Мине? „Три сестри“, еп. 27 - какво ще се случи...

Тюркян получава писмото на Мине до Сомер. Дали ще го отвори? Сомер пита Тюркян, дали е влюбена в него, но не иска да чуе отговора на...

Сомер лови риба с Тюркян. Колкото повече време прекарва със съпругата си, толкова повече осъзнава колко е различна от Минe.

Сомер пита Тюркян къде да постави примамката на въдицата, а тя му отговаря, че не е там.

-Боже, Тюркян, ти така добре ми обясни – шегува се Сомер.

Минава време, а Сомер пита жена си, дали така до довечера ще седят и чакат. Тюркян се обръща и вижда, че не са наловили много риба, но казва, че ще купят от магазина, за да стигне за вечеря.

-Добре, но ти ще я приготвиш – казва Сомер.
-А, ти ще ми помогнеш!

Сомер смеейки се съгласява.

Сомер си спомня как е прекарвал времето си с Мине, как са хапвали в крайбрежния ресторант, защото Мине не може да готви.

Сомер предлага на Тюркян да си тръгват, а тя го моли да почака, защото току-що е хвърлила въдицата.

-Отрази ни се добре, нали?
-Какво?!
-Казвам това, че прекарахме времето заедно! - пояснява Тюркян. Тя вижда, Сомер е замислен и тъжен и го пита, дали все още тъгува за маслиновата горичка, която загуби.
-Аз не харесвам, когато хората вземат нещо, което е мое!
-Но, тя не беше твоя, нейният собственик е този, който плати по-голяма цена!

Сомер я поправя, че неин собственик е този, който е платил по-голяма сума пари. Тюркян се извинява, че неправилно се е изразила и добавя, че ако много е искал е щял да купи това място, но да го извинява, ако не е така, защото тя не разбира много от тези работи. А те почти притежават почти всичко и тази горичка не трябва така да го тревожи и дава пример със себе си, че е израснала в бедно семейство, но винаги са запазвали доброто си настроение и спокойствие. Тя го пита, дали с богатството, което притежава сега може да си купи щастие и спокойствие.

Сомер си спомня, как Мине за разлика от Тюркян я е интересувало само как и откъде да получи повече пари.

-Теб наистина ли, не те интересува богатството и парите? – пита Сомер.
-Ти, да не си мислиш, че аз съм се омъжила за теб само заради това?
-А, защо ще се омъжваш за човек, който не познаваш?
-За това да го обичам и да бъда обичана! В живота има и такива неща!
-Тюркян, ти…

В този момент на въдицата на Сомер се хваща риба, той пита Тюркян какво да прави.

-Върти, върти… - крещи радостна Тюркян, а Сомер е радостен, че е хванал първата си риба.

Хакан се по-отдалечава все повече от Дерия. Момичето усеща, че обектът на въздишките ѝ само се е заиграл с нея, давайки ѝ надежда за връзка.

Сердар и Дьонюш забелязват нейното отчаяние и се опитват да открият причината за него.

Действието се връща в имението, където Сомер и Тюркян приготвят заедно вечеря. Неочаквано дори Рючхан решава да им помогне.

Приятната атмосфера е развалена от телефонното обаждане на Мине на домашния телефон, която търси Сомер. Той обаче няма намерение да говори с нея. Мине иска да говори с Тюркян. Тя взема телефона и обяснява на Мине, че Сомер е отишъл да измие ръцете си, защото са яли риба, но като се върне ще му каже да ѝ се обади.

-Кажи му да ми се обади непременно, защото не мога да се свържа с него на мобилния му телефон! – казва Мине, а камерата ни показва, че тя е пред портите на имението Корман. Тюркян обещава да предаде на Сомер.

Сомер се връща и Тюркян му предава, а Сомер казва едно добре и толкоз.

В същото време Несрин успява да убеди Месут да подстриже косата си. Докато го поостригва тя се опитва да измъкне от него нещо за миналото му, за родителите му, но безуспешно.

Междувременно Садък идва в дома на сестра си. Той ѝ разказва за поредните искания на Фатих.

Дерия чете статия във вестника за това как да накараш човека, когото харесваш, да се влюби в теб. Тя се надява, че съветите в текста ще ѝ помогнат да спечели Хакан. Тя разбира от Месут, че Дьонюш е плакала и е тъжна заради нея, и решава да се сдобри със сестра си. Нещата между сестрите отново са добри.

Мине пристига в имението и чака пред портата Сомер да излезе при нея. Мъжът я вижда през прозореца, но не излиза навън.

Тюркян проявява симптоми на настинка след пляцикането в морето и Сомер се грижи за нея.

Мина се връща у дома. Тя обаче не се отказва и пише писмо на Сомер:

„Скъпи, опитах се да се свържа с теб и да поговоря с теб. Но всички, включително и ти, са издигнали стена между нас. Не знам как да опиша болката в сърцето си. Ти сякаш се съпротивляваш, не чуваш, когато ти говоря. Никога не съм се чувствала толкова слаба и отчаяна. Бях готов да преобърна целия свят заради нашата любов.

Моля те, приеми това сериозно. Не бях аз тази, която се обади на Нихат. Единствената причина, поради която той се върна, е новата игра на майка ти. Госпожа Рючхан те накара да загубиш търга. Тя не просто остави на Нихат маслиновата горичка, а му върна и мен. Не съм направил нищо лошо нито на теб, нито на нас, Сомер. Знам, че когато ме видиш и погледнеш в очите ми, ще разбереш всичко. Ще видиш истината. Само ако можехме да се върнем в началото. Сомер, обичам те толкова много. Толкова много...

Да си тръгнем оттук тази нощ, да оставим всичко зад гърба си. Лъжите, игрите, майка ти, този град, Тюркян... Можем да го направим. Моля те, послушай ме. Да започнем всичко отначало. Този път ще бъдем само тримата. Ти, аз и нашето бебе. Тази вечер в девет часа те чакам на пътя за Измир. Независимо от всичко, аз винаги ще те обичам. Мине“

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп. 81: Бащата на Тюркян разбира всичко! - какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 80: Тюркян гони Сомер от спалнята им! - какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 79: Мине скача от балкона! - какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 78: Тюркян разкрива картите си - какво ще се случи...

Три сестри, еп. 77: Рючхан разкрива на Фатих коя е дъщеря му - какво ще се случи