Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, епизод 16, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

На партито, което организира Корман, един от присъстващите мъже прави комплимент на Тюркян. Сомер ревнува и се изправя срещу него, за да му потърси сметка. Мине, която присъства на партито, става свидетел на сцената. Разберете още какво ще се случи в епизод 16 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате по Diema Family от 20:00 часа, всеки делничен ден.

В епизод 15 на „Три сестри“ Мине се опитва да се сближи с Тюркян. Тя ѝ предлага да станат приятелки. В същото време Рючхан разбира, че Мине е бременна от Сомер. Какво ще направи?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 16 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 27 ноември 2023 по Diema Family от 20:00 часа.

Садък и Ирфан залавят крадецът, който краде писма.

Дьонюш или Дерия не е истинска дъщеря на Несрин. Защо отива Несрин при бащата на Сердар?

Садък иска да помогне на бездомния Месут, но Несрин е категорично против.

На партито, което организира Корман, един от присъстващите мъже прави комплимент на Тюркян. Сомер ревнува и се изправя срещу него, за да му потърси сметка. Мине, която присъства на партито, става свидетел на сцената.

Корман идват на вечеря в дома на семейство Тюркян.

Садък се извинява на Сомер и го кара да го нарича татко.

Действието продължава от предния епизод. Озовавайки се лице в лице в леглото, Тюркян обръща гръб на Сомер и си спомня думите, който той каза пред Рючхан, че не я обича и никога няма да я обикне, а след това и неговите думи след като не пожела да се разведе с него, че тя е избрала този живот и сега ще си живее сама в ада…

Действието прескача на следващия ден. Садък и Ирфан залагат капан на крадец на писма. Те с изненада откриват, че това е Месут, живееш на улицата младеж с увреждания, той обяснява, че го е направил, защото чака писмо от родителите си.

Корман организират парти, за да отпразнуват новото си бизнес начинание.

Гостите се очаровани от красива жена на Сомер. Пристига и Мине, която поздравява семейство Корман. Рючхан казва на сина си да отиде с Тюркян и обърне на едни от гостите, които са много важни за техния бизнес.

Когато Сомер и Тюркян отиват при споменатите гости. Рючхан тихо и през зъби казва на Мине да постой няколко минути и да се изпарява от тук.

Един от мъжете на партито прави комплимент на Тюркян. Сомер, който ревнува съпругата си, се изправя срещу него и го вика отвънка, за да решат проблемът.

Отвънка Сомер търси сметка на мъжа, че е флиртувал с жена му, независимо, че е знаел, че той е там.

-Недей да ми държиш сметка, а ти дали мислиш за жена си, когато си с любовницата си! - пита мъжът Сомер.
-Това теб въобще не те засяга! – отговаря Сомер.
-Да, любовницата ти въобще не ме интересува, аз направих комплимент на жена ти, за която на теб въобще не ти пука, затова не трябва да те засяга! – отвръща мъжът.

Сомер хваща мъжът за ревера. В този момент идва Тюркян и моли Сомер да спре.

Тюркян хваща мъжа си за ръка и двамата тръгват да влизат.

Разбираме, че Мине е станала свидетел на сцената от прозореца, а Сомер виждайки я пуска ръката на съпругата си и казва на Тюркян да не се отдалечава от майка му.

Несрин отива в кабинета на д-р Метин, бащата на Сердар. Тя му дава огърлицата, която синът му е дал на дъщеря ѝ, и го моли да ѝ помогне да раздели децата им.

-Ако Дьонюш разбере, че не е моя дъщеря, може да не успее да се справи с това! Сердар и Дьонюш не бива да се сближават! - казва Несрин.
-Как това е свързано със Сердар? – пита доктора.
-Фатих се завърна и обикаля около нас и иска да разбере, коя е дъщеря му! Те и двамата не трябва да знаят, че Дьонюш не е моя дъщеря, толкова години крием тази тайна! – отговаря плачейки Несрин.

Садък води Месут в дома си. Той иска бездомното момче да живее с тях. Несрин категорично се противопоставя на това. Момчето чувайки това бяга, а Садък се опитва да го намери, но не успява.

Корман идват на барбекю в дома на семейство Тюркян. Всички се събират да вечерят в градината. Йозер споменава, че Фатих е решил да отвори магазин, Несрин разбирайки това е сериозно обезпокоена.

Тюркян забелязва, че Дьонюш и Дерия се сърдят, тя ги вика насаме и кара да се сдобрят и им напомня, че са си обещали трите сестри винаги да се държат една за друга.

Садък се извинява на Сомер за бурната си реакция, когато си е тръгнал по-рано от партито за рождения ден, а също така го кара да го нарича татко Садък, а не г-н Садък.

След това Садък дава тон за песен, в която за изненада на всички се включва и Рючхан.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп. 79: Мине скача от балкона! - какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 78: Тюркян разкрива картите си - какво ще се случи...

Три сестри, еп. 77: Рючхан разкрива на Фатих коя е дъщеря му - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.76: „Защото те мразя!“ - какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.74 и 75: Ще напусне ли Тюркян Сомер? - какво ще се случи...