Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, епизод 12, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Тюркян моли Сомер да каже на семейството ѝ, че тя няма вина за развода им. Несрин казва на Рючхан, че Сомер е казал на Тюркян, че иска да се разведе. Двете жени са против развода им. Какво ще направи Рючхан с Тюркян след като се върне в имението Разберете още какво ще се случи в епизод 12 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате по Diema Family от 20:00 часа, всеки делничен ден.

„Три сестри“, епизод 13, (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Три сестри“, епизод 13, (Diema Family) - какво ще се случи...

Рючхан отново тормози Тюркян, затова, че се е съгласила да се разведе със Сомер. Рючхан я заплашва да я хвърли през парапета на терасата, а след...

В епизод 11 на „Три сестри“ Тюркян разкрива на майка си, че Сомер иска да се разведе с нея. Несрин убеждава дъщеря си, че трябва да се бори за брака си. Сомер съобщава на Мине, че е казал на Тюркян, че бракът им е приключил, но Мине не е щастлива от новината.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 12 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 21 ноември 2023 по Diema Family от 20:00 часа.

Тюркян моли Сомер да каже на семейството ѝ, че тя не е виновна за развода им.

Тюркян пита Сомер, какво ѝ липсва, че поне малко не я е обикнал. Сомер иска да признае на Тюркян, че ще става баща, но в крайна сметка не го прави.

Несрин казва на Рючхан, че Сомер е казал на Тюркян, че иска да се разведе. Двете жени са против развода им. Какво ще направи Рючхан с Тюркян след като се върне в имението?

Фатих изнудва брат си, като му иска голяма сума пари.

Дьонюш връща подаръка на Сердар.

След кошмара, който Тюркян сънува излиза на терасата. Сомер става след нея и я намира да плаче на балкона. Той се интересува, дали е добре, а тя му отговаря, че да.

-Сомер, искам само едно нещо - казва Тюркян. - Искам да кажеш на болния ми баща ми, че аз не съм виновна за този, че не съм направила нищо, с което да опозоря семейството си. Можеш ли да го направиш?

-Разбира се. Това е самата истина, а ти имаш прекрасно семейство. Разбира се, аз не съм зетят за който са мечтали, но всички ми обърнаха голямо внимание! Грижата на баща ти за теб, вниманието и любовта на майка ти, отношенията ти със сестрите ти... Ти си голяма късметлийка.

-Аз също съм дъщеря на това семейство, Сомер - заявява Тюркян. - Нима изобщо не съм докоснала сърцето ти? В сърцето ти не се ли появи поне мъничка капчица любов? Какво ми липсва? Защо си толкова далечен от мен? Човек проявява любов дори към плода, който е откъснал от дървото! Ти ме откъсна от клона ми, но изобщо не ме обикна!

-Тюркян, аз... аз не мога да направя това с теб, защото...

Тюркян се досеща и го прекъсва: - Защото обичаш друга. В главата и сърцето ти има друга!

-Не става дума за това!

-А за какво става дума?

-Защото аз... - Сомер иска да признае, че ще става баща, но в крайна сметка не го прави. - В крайна сметка ще разбереш.

-Защо не можеш да ми го кажеш сега?

-Не усложнявай нещата, моля те. Повярвай ми, няма какво повече да направя!

-Разбрах!

Камерата ни показва Рючхан, която наблюдава двойката от прозореца на стаята си.

-Чудя се какво ли притеснява госпожа Несрин, казва си тя.

На следващия ден Несрин забелязва медальона на врата на Дьонюш, която момичето получи като подарък от Сердар. Тя ѝ нарежда незабавно да я върне.

Сутринта Тюркян седнала до клетката на папагала си пее, а Сомер излиза от банята и е изненадан от красивия глас на жена си. Той влиза в спалнята и захласнат я слуша, когато тя свършва песента, той ѝ казва, че пее много хубаво и има много хубав глас.

Тюркян му отговаря, че понякога пее ей така за себе си.

В същото време Фатих иска голяма сума пари от Садък. Заплашва, че ако той не му ги даде, ще каже истината на дъщеря си.

В квартала пристига Рючхан. Тя и Несрин са сами в къщата.

-Сомер е казал на Тюркян, че иска да се разведе - съобщава Несрин, което предизвиква изненада на лицето на Рючхан. – Аз говорих с Тюркян, дадох ѝ необходимите съвети. Не съм казала нищо на Садък за проблема. Мисля, че ще го решим като две майки!

-Справила си се много добре, аз ще се погрижа за това. Всички бракове минават през кризи, нали? Не искам никой да знае за това!

Сомер се обажда на Мине и я пита как е, а тя го моли да се разходят до Измир. Сомер ѝ отговаря, че някой друг път ще отидат, защото сега има много работа. Мине го пита, дали довечера ще дойде при нея. Сомер ѝ отговаря, че ще намине за 5 минути, защото ще трябва да се прибере вкъщи, докато не се разведе, защото трябва да защитава Тюркян от майка си, той като тя е най-потърпевша от всичко, което става. Мине ядосана му затваря.

След като се прибира у дома, Рючхан веднага отива при Тюркян и ѝ нарежда да направи кафе и отиде в градината.

-Слушай, Тюркян - обръща се тя към нея със строг глас. - Не е минал и месец от сватбата ви. Ако не изпълниш съпружеския си дълг, няма да влезеш в сърцето на мъжа си. Ще започнат да клюкарстват за теб. Ще кажат, че си се провалила като жена. Ще кажат още много неща, но няма да ти ги казвам сега. Мислиш ли, че си се омъжила заради голяма любов, както е по филмите или книгите?

-Госпожо Рючхан, аз наистина се опитвам! Давам най-доброто от себе си, но..."

Рючхан ядосана я прекъсва:

-Все още ли чувстваш, че не ти е мястото в тази къща? Бракът ви няма да е успешен, ако не свикнеш с него. Свикни, иначе само ще си навредиш.. Ако се върнеш в бащината си къща след три дни, ще умреш от срам. Нито една обида няма да остане неизказана по твой адрес. Не причинявай това на себе си и на семейството си. Ти си красива, привлекателна, но това не е достатъчно. Бракът се поддържа от страстта, съблазняването. Ако продължаваш да бъдеш толкова студена, не само Сомер, но дори и мишките ще избягат от теб!

Дьонюш се чувства зле, защото си мисли, че Сердар е влюбен в друго момиче. Тя му връща медальона, който е получила от него за рождения си ден.

Делке, приятелката, която тя приема за своя съперница, я уверява, че между нея и Сердар няма нищо. Тя обаче признава, че изпитва чувства към Хакан, който пък от своя страна е влюбен в Дерия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.163: Разведени! Това ли е краят на голямата любов?

„Три сестри“, еп.162: Ще успее ли планът на Рючхан? - какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.161: Несрин оказва натиск върху Тюркян!

„Три сестри“, еп.160: „Сомер Корман, ти си ужасен човек!“

„Три сестри“, еп.159: „Ще си разчистим сметките в съда, Сомер Корман!“