Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.115: Тюркян се изправя срещу Рючхан! - какво ще се случи…

Добави коментар

Рючхан се опитва да манипулира Тюркян, но тя я разобличава в коварните ѝ планове и отказва да прекрати партньорството си със Севилай. Рючхан я заплашва, но Тюркян не се предава. Тюркян и Сомер разбират прекрасна новина. Разберете още какво ще се случи в епизод 115 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 20:00 часа.

В епизод 114 на „Три сестри“ Сомер решава да купи имение за Мина, като твърди, че го прави за дъщеря си, но в същото време казва, че се грижи за комфорта на бившата си любовница. Тюркян избухва, като чува тези думи, също и Рючхан не одобрява идеята на сина си. Мине, от друга страна, тържествува и си позволява все повече и повече, в усилията си да спечели обратно и да оплете в мрежите си Сомер..


НА КРАТКО какво се случва в епизод 115 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 12 април по Diema Family от 20:00 часа.

Несрин моли Тюркян да прекрати партньорството си със Севилай. Тюркян е шокирана, че Рючхан е говорила с майка ѝ по темата.

Дерия признава на Тюркян, че е решила да се вижда с Мустафа.

Сомер закарва Мине и Кираз в новия им дом. Мине е щастлива и го целува…

Рючхан се опитва да манипулира Тюркян, но тя я разобличава в коварните ѝ планове и отказва да прекрати партньорството си със Севилай.

Рючхан я заплашва, но Тюркян не се предава.

Тюркян и Сомер разбират прекрасна новина

Дария и Мустафа отново се скарват.

Всичко за „Три сестри“

Тюркян отива да се види със сестрите си и родителите си. Там разбира какво е решила да направи Дьонюш. Тя успокоява майка си като ѝ казва, че това никога няма да стане, но да не прибързват, защото вторият тест може да покаже, че те не са съвместими, като е станало при баща ѝ. Несрин моли Тюркян да прекъсне партньорството си със Севилай, защото е разбрала, че Севилай и Йозер са любовници. Тюркян е много изненадана когато разбира, че Рючхан е говорила с майка ѝ на тази тема. Тя разбира, че Рючхан е използвала Тюркян, за да държи Севилай наблизо.

Дерия признава на Тюркян, че е решила да продължи да се вижда с Мустафа, като ѝ разказва, че той ѝ е разказал за недоразумението, което е станало между тях. Дерия е решила да повярва на Мустафа.

В същото време Сомер докарва Мине и Кираз в новият им дом. Сомер дава ключовете от къщата на Мине. Тя ги взема и щастлива го целува.

-Какво правиш? – възмущава се Сомер.

-Не ме разбирай погрешно, но това е Кираз! – отвръща Мине.

Мине отключва и влизат вътре.

-Сомер, тук е толкова красиво! Много ти благодаря! – казва Мине и прегръща Сомер. Той се държи студено, а Мине му се извинява като казва, че не знае какво да прави от щастие.

Действието се пренася в имението на Корман. Тюркян се прибира и пита Айла, дали нотариусът е дошъл. Тя ѝ отговаря, че да. Тюркян влиза в гостната, където е нотариусът с Рючхан и Йозер. Рючхан виждайки Тюркян я моли да напусне стаята.

-Виждам, че това е нещо много важно! Вие криете ли нещо от мен? -пита Тюркян.

-Да! – отговаря Рючхан.

Тюркян се качва в стаята си и си мисли, че Рючхан ги върти на пръста си. След малко Рючхан идва при Тюркян.

-Тюркан, ти ходи да се видиш със съдружничката си, но нищо не каза като се върна! А когато Сомер и Йозер спореха на масата, ти ни учеше как да живеем! Какво става?

-Аз не ви уча как да живеете, защото нямам право на това! Но, аз много научих от вас и продължавам да се уча!

-Така ли? Мисля, че ти и без това много знаеш, затова няма защо да се учиш от мене.

-Да, да, разбира се, че аз знам нещо! Например, как ме използвахте като примамка! Как вкарахте татко Йозер в капана си. Как заради отмъщението си превърнахте чуждото минало и чуждата болка в пари. Аз много добре зная за това!

-Аз взех, това което по право се пада на сина ми! Аз направих всичко необходимо, преди лешоядите да започнат да кръжат над мен!

-Наистина ли? Вие защитихте сина си от баща му? Така ли?

-Аз не съм длъжна да се отчитам пред теб! Аз направих, това което беше необходимо, сега е твой ред! Ти ще прекратиш партньорството с г-жа Севилай!

-Вие не може да вземате решение вместо мен! Защото не сте права! Вие играете нечестно! Вие сте толкова заслепена, че не може да отличите виновния от невинния! Вие получихте всичко, което искахте с капаните си, които заложихте, но стига! Край! Защото аз не съм ваша кукла на конци и няма да сложа край на партньорството ни!

Рючхан се приближава заплашително към Тюркян.

-Ти си играеш с огъня! – предупреждава я Рючхан.

-Този огън е във ръцете ви и вие сте свикнали с този огън да причинявате болка на хората! Но, няма да ви позволя да ми болка!

-Вземи се в ръце и не изпитвай късмета си!

Тюркян се приближава към Рючхан и я пита: -Иначе какво ще стане?

-Ти ще преживееш нещо, което нито ще разбереш, нито ще опишеш!

-Хайде, моля ви, направете каквото трябва! А, сега ако обичате… - Тюркян показва вратата на Рючхан.

Рючхан преди да излезе, пита Тюркян какво ще направи, когато Сомер разбере, че работи с любовницата на баща му. Дали има план или така ще се държи и с него?

-Това е проблем между мен и мъжа ми, и вас не ви засяга!

-Знай, че ме засяга! - отвръща Рючхан и отново се приближава към Тюркян. Рючхан ѝ казва, че са я предали и са се обединили срещу нея, като ѝ дава пример, все едно Рючхан да се обедини с Мине и да върши нещо зад гърба на Тюркян.

-А, вие не го ли направихте г-жо Рючхан? А, освен това, никой не може да бъде по-лош от Мине! Аз не правя нищо за гърба на някой!

-Ти така искаш да ми отмъстиш ли?

-Стига! Вие сменяте темата! Какво общо има това?

-Не, не сменям темата, всичко е ясно! Тюркян, ако ти не искаш, аз да се намеся имаш два избора! Или ще кажеш на Сомер, с кой си съдружник или сама ще го прекратиш! – заявява Рючхан и излиза.

Виждайки, че снаха ѝ не спира да си играе с огъня, Рючхан отива при Севилай, за да я разубеди в идеята да работи с Тюркян. Севилай обаче смята, че решението трябва да вземат тя и Тюркян, а не Рючхан.

От тази среща разбираме, че свекървата на Рючхан е запознала Севилай с Йозер и когато Севилай е дошла в дома ѝ, свекървата на Рючхан е представила Рючхан като тяхна прислужница, а не като снаха. Севилай заявява, че не Йозер я е изоставил, а тя е сложила край на връзката им, след като е разбрала, че Йозер няма намерение да се разведе.

Тюркян получава спешно обаждане от своя гинеколог. Тя отива със Сомер на срещата, от която си тръгват щастливи. Резултатите на Тюркян са сензационни, защото лекарят ѝ съобщава, че има шанс да стане отново майка.

Дария е потресена от ревността и постоянните подмятания на Мустафа. Двамата се скарват.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп. 142: Изхвърлена от Йозер, Рючхан чука на вратата на Тюркян!

„Три сестри“, еп. 141: Рючхан приема предложението на Йозер! - какво ще се случи

„Три сестри“, еп.140: Какво предлага Йозер на Рючхан, за да я измъкне от ареста?

„Три сестри“, еп. 139: Рючхан пада в ямата, която сама си изкопа!

„Три сестри“, еп. 138: „Нека останем добри приятели!“ – какво ще се случи…