Инфо ТВ канали

Travel Television International

2 коментара

TРАВЪЛ ТВ е първата телевизия за туризъм, пътувания, приключения в Източна Европа.

TРАВЪЛ ТВ е първата телевизия за туризъм, пътувания, приключения в Източна Европа.

TРАВЪЛ ТВ е в ефир от на 1 септември 2005. Телевизията се разпространява от кабелни оператори в България, Македония и Сърбия, а от началото на 2007-а и в Украйна, Казахстан, Русия и Румъния. ТРАВЪЛ ТВ се излъчва от сателита THORIII. С това нейната програма е достъпна в цяла Европа, Близкия изток и Северна Африка. Телевизията се излъчва real-time в интернет и чрез IPTV на територията на САЩ, Канада и ЕС. От есента Травъл ТВ  започва да се излъчва и в Латинска Америка. С това тя ще се превърне в единствената българска телевизия със собствена дистрибуция на друг континент.

Програмната схема на телевизията е разделена на седем тематични пояса - ДЕСТИНАЦИИ, ПРИКЛЮЧЕНИЯ, ЕКСТРЕМИСТИ, ЦИВИЛИЗАЦИИ, ПЛАНЕТАТА, СВЕТОВНИТЕ ЗАГАДКИ и BG: ИСКАМ ДА СЪМ ТАМ

Чрез програмата на ТРАВЪЛ ТВ ние популяризираме:
-    космополитизма
-    страстта към приключения
-    етническата и расовата толерантност
-    културното многообразие на планетата
-    стремежът към познания
-    възможно най-много лични гледни точки.

В Травъл ТВ се произвеждат филми за България, които показват културното ни наследство и туристическите забележителности. Те са обединени от проекта „БГ: Искам да съм там”, част от който е и филма за град Габрово – „Габрово: Историята е съдба”. Вторият голям проект, в който телевизията съсредоточава усилията си е насочен към туристическата индустрия в България. В „Бизнес класа” вече са включени най-големите черноморски курортни комплекса и водещи български предприятия.

ТРАВЪЛ ТВ е първата тематична телевизия в България за пътешествия и документални филми. ТРАВЪЛ ТВ е първата телевизия, чиято програма се прави в България и е предназначена за света. ТРАВЪЛ ТВ е първият конвертируем телевизионен продукт в България.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър