Кино

Том Круз отново е екшън герой в "Джак Ричър"

Добави коментар

Том Круз отново е екшън герой в "Джак Ричър"
След триумфалното си завръщане в голямото кино с „Мисията невъзможна: Режим Фантом”, който събра близо 700 милиона щатски долара приходи от кинопрожекции в света, Том Круз поема друга емблематична роля в продукция, която може да се превърне в нова успешна екшън поредица.

Том Круз отново е екшън герой в

Бившият военен следовател Джак Ричър е герой на десетки бестселъри на отличения от “Ню Йорк Таймс” световно известен автор Лий Чайлд. Поредицата за него започва да излиза през 1997 г. (в България - от 2000г.) при нестихваща популярност. Филмът "Джак Ричър", който ще излезе на големия екран в края на годината, ще бъде първата екранизация на романния персонаж. Той е базиран на романа „Един изстрел”, на книжния пазар в България от издателство „Обсидиан”.

Когато стрелец отнема живота на пет души с шест изстрела, всички улики сочат срещу задържания заподозрян
. При разпита единствената информация, която той дава е бележка, гласяща “Повикайте Джак Ричър!“ Така започва шеметното препускане в търсене на истината, което изправя Джак Ричър срещу неочакван враг, дълбоко потаен и крайно изобретателен в насилието.


В главната женска роля ще видим Розамунд Пайк, популярна от „Гневът на Титаните” и „Не умирай днес”. Участват още изгряващата австралийска звезда Джей Кортни (ТВ сериала „Спартак: Кръв и пясък”) и киноветераните Робърт Дювал („Кръстникът”, „Да изчезнеш за 60 секунди”), Ричард Дженкинс („Кралството”, „Изгори след прочитане”) и Вернер Херцог. Продуценти са Том Круз, Дон Грейнджър, Пола Уагнър и Гари Левинсън.

Премиерата на "Джак Ричър" в кината у нас е на 28 декември 2012 г., а най-нетърпеливите фенове на Том Круз и Лий Чайлд ще могат да го видят предпремиерно от 21 декември.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Том Круз

Истинска измама / Knight & Day (2010) - премиера 2 юли 2010

"Забвение" - фантастичният екшън с Том Круз

Камерън Диас е най-опасната звезда в интернет