ТВ анонси FLN

Лятно преобразяване, темата на Zone Club - август 2009

Добави коментар

Канал Zone Club посвещава този месец на подобряването на вашия начин на живот. Ще ви помогнем да използвате парите си по възможно най-добрия начин, да направите дома си стилен и модерен...
Канал Zone Club посвещава този месец на подобряването на вашия начин на живот. Ще ви помогнем да използвате парите си по възможно най-добрия начин, да направите дома си стилен и модерен, да свалите няколко излишни килограма и да се сдобиете с перфектното тяло за плажа, за да се наслаждавате на летните дни.

Кандис Олсън, се заема с различни предизвикателства в новите епизоди на „Божествен дизайн”

Гледайте как водещият интериорен дизайнер на Канада – Кандис Олсън, се заема с различни предизвикателства в новите епизоди на „Божествен дизайн”. Кандис и нейният талантлив екип обединяват усилия, за да направят чудеса с някои скучни и остарели пространства, като им придадат стил и комфорт. Разхвърляна и мрачна всекидневна се превръща в уютна, приветлива и привлекателна стая, семейна стая със стари мебели е напълно обновена, мазе, в което цари пълен безпорядък става страхотно място за почивка. Кандис запрята ръкави и осигурява на собствениците точно това, от което се нуждаят техните жилища и много повече в „Божествен дизайн”!

„Отмени ме”


Ще получите ценни съвети как да привлечете към работата и половинката си с „Отмени ме”! Вижте как финансовият съветник Алисън Грифитс напътства клиентите си как да се измъкнат от паричните затруднения, като харчат разумно, и как да запазят финансовата си стабилност и за в бъдеще в популярната поредица „На червено”.

Дишане и йога


Дишане и йога” ще ви помогне да се вмъкнете в страхотния си бански костюм и да се радвате пълноценно на плажа и слънцето.                               

Карибска аеробика


Предаванията, включени в темата са: „Дишане и йога”, „Карибска аеробика”, „Божествен дизайн”, „Тайните на банския”, „На червено” и „Отмени ме”!       

На червеноНОВИ ЕПИЗОДИ: Божествен дизайн
От 13 август, всеки четвъртък, 16:50
(Повторение, 22:00)  


Кандис Олсън, се заема с различни предизвикателства в новите епизоди на „Божествен дизайн”

„Божествен дизайн” е новаторска, вълнуваща поредица за интериорен дизайн, която проследява процеса на трансформация на едно скучно пространство в нов, модерен и уютен дом.
Водеща на поредицата е професионалният дизайнер Кандис Олсън. Нейният собствен стил съчетава нови, уникални и модерни идеи, създавайки достъпни дизайнерски решения.

Не пропускайте новите епизоди на поредицата по Zone Club през август.


ПРЕМИЕРА: Селин Дион
14 и 21 август, петък, 22:00
(Повторения, 16 и 23 август, неделя, 21:10)

ИНТЕРВЮТА: Селин Дион, Рене Анджелил, Джей Лено, Томи Мотола, Сър Джордж Мартин, Ранди Джаксън, Карол Кинг, Пибо Брайсън, Джеймс Хорнър, Ана Гастейър, Дейвид Фостър, Франко Драгоне
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отмени ме , На червено , Дишане и йога , Божествен дизайн

Fine Living Network през месец юни

Темата на Zone Club през септември e Духовно пътуване

ПРОДЪЛЖАВА: Божествен дизайн (7 сезон)

Божествен дизайн (6 сезон)

Божествен дизайн: Коледни предложения