ТВ анонси FLN

Сватби, Холивуд и Невероятни жени! Всичко това по Zone Club през юни

Добави коментар

Този месец Zone Club посвещава програмата си на сватбите и всичко за тях. Новият, „вкусен” сезон на „Вземам те! Да пируваме!” проследява тринадесет двойки с различен културен произход, които организират своите пищни сватбени пиршества
Сватби, Холивуд и Невероятни жени! Всичко това по Zone Club през юниТози месец Zone Club посвещава програмата си на сватбите и всичко за тях. Новият, „вкусен” сезон на „Вземам те! Да пируваме!” проследява тринадесет двойки с различен културен произход, които организират своите пищни сватбени пиршества заедно с главните готвачи, които приготвят менюто, и успехите и проблемите по време на подготовката за големия ден. Но дали всичко ще бъде перфектно, както се очаква? Любов, романтика и храна... това са съставките за перфектната сватба!

Всяка булка иска да изглежда перфектно в сватбания си ден. „Тайните на булчинската рокля” представя нашия моден експерт, който запознава зрителите с най-новите тенденции в булчинската мода, както и с подходящите и неподходящите варианти за специфичните дамски фигури.

Освен това Zone Club предлага нови епизоди от брилянтната поредица „Непоносими булки”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Непоносими булки , Вземам те! Да пируваме!

НОВ СЕЗОН: Вземам те! Да пируваме! (3 сезон)

НОВ СЕЗОН: Непоносими булки (2 сезон)

НОВА ПОРЕДИЦА: Непоносими булки (сезон 1)

Вземам те! Да пируваме!