Първият епизод ни отвежда в Канада, за да се срещнем с Джанис и Джеф, чието сватбено пиршество се подготвя от бащата на Джеф – Ранди. Когато двойката започва да планира сватбения си прием, е шокирана от високите цени на кетъринговите фирми в Торонто. Тогава Ранди прави предложение – той да приготви храната за празника на сина си и снаха си.
„Веднага приехме – казва Джеф. – Знаехме, че ястията щяха да бъдат абсолютно всичко, което бихме искали, направени точно по начина, по който бихме искали.”
„Всяко блюдо, приготвено от него, което съм опитвала, дори да му е отнело само пет минути, е било изумително”, ентусиазирано разказва Джанис. Ранди не е квалифициран готвач. Той има диплома по биохимия и е работил в компютърната индустрия в продължение на много години преди да реши да опита късмета си в ресторантьорския бизнес. Оттогава се занимава с това.
„Храната е моята страст – разказва той, – израснал съм в семейство, в което храната ни събираше заедно и е съвсем нормално да си изкарвам прехраната с това.” Ранди добавя, че се е научил да готви от майка си и баба си на 9-годишна възраст.
Гледайте Zone Club на 1 юни, за да разберете дали всичко е завършило добре.