Актуално Какво ще се случи...

„Стъклен дом”: Яна Маринова ПР на мол, Георги Кадурин - бизнесмен с чисто минало

Добави коментар

Едни от основните актьори в сериала „Стъклен дом”, който стартира през април, са Яна Маринова, Луиза Григорова и Георги Кадурин, или семейство Атанасови
Едни от основните актьори в новия български сериал „Стъклен дом”, който стартира през април, са Яна Маринова, Луиза Григорова и Георги Кадурин, или семейство Атанасови. Те са успели, красиви, образовани, възпитани, ползват се с уважение в обществото.

Яна Маринова и Георги Кадури


Христо Атанасов (Георги Кадурин) е един от съдружниците в голям столичен мол, преуспял бизнесмен, при това с чисто минало. Въпреки че е модерен мъж, той живее в строги патриархални разбирания.

Елена Атанасова (Яна Маринова) е ПР консултант в мола, любимка на медиите – една от бляскавите жени от списанията, на която всяка средностатистическа домакиня би завидяла.

Луиза Григорова

Александра Атанасова (Луиза Григорова) е красивата принцеса, родена със златната кредитна карта в ръка – след една обиколка по магазините тя носи вкъщи повече дрехи, отколкото е целия гардероб на връстничките й.

На пръв поглед всички искат да имат такова семейство. Но всъщност зад тази бляскава маска, отношенията не са толкова идеални. Какви са тайните на това заможно българско семейство, само привидно ли е щастието им? Зрителите ще видят един мъж, който прекарва цялото си време в работа; една жена, която има огромни тайни от него и една дъщеря, която не може да приеме, че светът не се върти около нея.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”