Сериали Теленовели

Среща с непознат

Добави коментар

Има хора, които цял живот търсят истинската любов. Лусия разполага само с 258 дни.
Ciega a Citas, 2009 / Аржентина

сериен филм

В главните роли: Хеорхина Барбароса, Муриел Санта Ана, Рафаел Феро, Бой Олми, Освалдо Санторо, Мария Абади, Лидия Каталано и др.

Сценарист: Марта Бертолди

Оператори: Раул Арагон, Лукас Скиафи

Режисьор: Хуан Таратуто

Среща с непознат


Има хора, които цял живот търсят истинската любов. Лусия разполага само с 258 дни.

Всичко започва, когато тя чува разговор между майка си Мануча и сестра си Ирина. На семейна вечеря Ирина е обявила своя годеж, но празничното настроение скоро се превръща в горчиво разочарование за Лусия, по-голямата сестра на Ирина, неомъжена и не особено привлекателна.

Лусия винаги е знаела, че не е любимка на майка си, но едва ли е очаквала, че ще бъде толкова огорчена от онова, което Мануча ще изрече в деня на годежа. Собствената ѝ майка обещава да поеме всички разноски по сватбата на Ирина, ако Лусия се появи на празненството с истинско гадже, нещо което според Мануча не е възможно да се случи.

Среща с непознат


Огорчена и ядосана Лусия решава да докаже на майка си, че не е права и за да я провали, и да я накара да плати разноските по сватбата, тя си поставя за цел да си намери сериозно и нежно гадже, и то в рамките на 258 дни до дни ,в който по-малката и сестра ще се омъжи.

Среща с непознат


Лусия упорито и енергично се впуска в търсене на подходящ мъж. Осъществява безброй срещи със забавна поредица от кандидати – скучния колега, смахнатия от интернет страницата за запознанства, заклетия ерген, който на пръв поглед изглежда съвършен, но всъщност не е, и много, много други. Водена от идеята да опровергае думите на майка си, Лусия постепенно открива, че докато е търсела любовта, тя всъщност се е променила. Не я интересува вече какво мислят другите за нея, особено майка ѝ и разбира, че винаги трябва да се вслушва във вътрешния си глас, без да обръща внимание на слуховете и клюките, които кръжат около нея.

Накрая Лусия ще се окаже победител, когато разбере, че заслепена от многобройните случайни срещи не е забелязала, че истинската любов е била толкова близо до нея.

Телевизионният сериал „Среща с непознат” е създаден по блог романа на Каролина Агире и се радва на голям успех. Уеб страниците му са посетени от 2.5 милиона читатели, а коментарите само за 9 месеца надхвърлят 80 хиляди.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Среща с непознат