Предавания Други

Специалистите

Добави коментар

От тази събота професионалисти с дългогодишен опит от няколко държави ще разискват практични теми в ефира на Нова ТВ в най-новото предаване „Специалистите”.
От тази събота професионалисти с дългогодишен опит от няколко държави ще разискват практични теми в ефира на Нова ТВ в най-новото предаване „Специалистите”.

СпециалиститеОт тази събота професионалисти с дългогодишен опит от няколко държави ще разискват практични теми в ефира на Нова ТВ в най-новото предаване „Специалистите”.  Два типа експерти на екрана – лекари и духовни специалисти,  ще дават полезни съвети, свързани със здравословния начин на живот, красивия външен вид, добрия тонус и вътрешната хармония.  В ролята на водеща зрителите ще видят и чаровната Маги Желязкова, позната от ефира на Нова ТВ от участието си във втория сезон на VIP Brother.  

Още в първия ден от уикенда, тази събота, от 12 часа ще бъдат представени здравните специалисти, а тяхната първа тема е  „Как пороците влияят на здравето”. На екрана д-р Радина Денкова, специализирала в областта на козметичната дерматология в Бон, Париж и Виена, ще представя аспектите, свързани с дерматологията и естетичната медицина, а д-р Николай Георгиев ще допълни нейните знания с богат опит от страни като Испания, Турция, Германия, Швеция, Англия и САЩ. Другите две нови лица, които ще виждаме са д-р Даниела Велкова, която през годините е затвърдила свето име на уважаван акушер-генеколог, както и д-р Сотир Марчев, изпълнителен директор на Българския кардиологичен институт.  

Вторият екип от съветници на екрана е изцяло в дамски състав, а неговата основна задача ще бъде да напомни за онова, което хората често забравят в забързаното си ежедневие. Акцентите в тази тематична половина ще
бъдат поставени върху въпросите за психиката и възможностите на нашето мислене, начините да постигнем вътрешна хармония и удовлетвореност.

В първия епизод на предаването на въпроса „Можем ли да избягаме от съдбата” ще отговорят Илиана Чаушева (Гюкчен), парапсихолог и лечител, Галя Бел, йога практик и рейки мастер, Кристина Сунгарска, нумеролог и ученик на известната българска астроложка Нели Колева, както и София Тзавелла, позната като телевизионен репортер от няколко доказани в ефира предавания.
Изненади няма да липсват, защото в сценария са предвидени експерименти и провокации към хора от публиката в студиото, а в бъдеще разнообразните  теми дават заявката да представят завладяващи истории, които изцяло ще променят нагласите.

„Специалистите” – всяка събота от 12.00 часа в ефира на Нова ТВ
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Специалистите