Предавания Други

Криминалният сериал „Кървави пари” с ексклузивна премиера във Vbox7.com

Добави коментар

Вълнуващ и драматичен криминален сюжет ще предложи премиерният за България сериал „Кървави пари“ във Vbox7.com.

Вълнуващ и драматичен криминален сюжет ще предложи премиерният за България сериал „Кървави пари“ във Vbox7.com. Сериалът представя заплетената история на Марк Темпел, който живее със съпругата си и дъщеря си в Берлин и опитва всичко възможно, за да осигури финансово семейството си.


Марк отчаяно се нуждае от пари, за да плаща наема и да се грижи за съпругата си, прикована в инвалидна количка след злополучен инцидент. Неговата подрастваща дъщеря пък се нуждае от силна бащина фигура, която да служи за пример в живота ѝ. Единствената останала възможност в тази трудна житейска ситуация е помощта от стари познати, заровени дълбоко в миналото на Марк, които се е надявал никога повече да не види.

Добави описание


Младият мъж по принуда става част от тъмен и неморален свят, който рязко контрастира на живота, който отчаяно се стреми да съхрани. Примамката се оказва още по-силна, отколкото Марк предполага. Той сключва сделка, която му помага да подсигури нужните финанси за няколко седмици, но в крайна сметка ще му коства много висока цена.


Водейки двойнствен живот, моралните му граници и неговият брак са подложени на изпитание. Вместо да оправи положението, в което семейството му се намира, той го влошава. Как ще завърши всичко това, проследете само във Vbox7.com.

Добави описание


Ще успее ли семейството да запази своя дом? И каква е цената, която Марк ще плати за двойнствения живот, разкъсан между семейството и подземния свят? Отговорите на всички тези въпроси ще разберете на 12 ноември във Vbox7.com.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кървави пари , Vbox7