Предавания Други

Как е спасено сърцето на Джоко Росич? в „Духът на здравето”

Добави коментар

Как е спасено сърцето на Джоко Росич? – изключителният актьор разказва в специално интервю за „Духът на здравето” тази неделя, от 8:00 по bTV
Как е спасено сърцето на Джоко Росич? – изключителният актьор разказва в специално интервю за „Духът на здравето” тази неделя, от 8:00 по bTV

Какви са новините от Eвропейския кардио-неврологичен конгрес във Виена и кой е новият революционен метод за предпазване от мозъчен инсулт?

Тази неделя, 10 февруари,  от 8:00 ч. сутринта в „Духът на здравето” специален гост с личната си история ще бъде легендарният каубой, прекрасният български актьор Джоко Росич.
проф. Юлия Джоргова

„Юлия е една от малкото жени, които са бъркали в сърцето ми” – признава той и благодари на един от доайените на инвазивната кардиология в България проф. Юлия Джоргова.

„Духът на здравето” тази неделя е посветено на ясното становище, че пазиш ли сърцето, пазиш и мозъка!

проф. Нина Гочева

Д-р Неделя Щонова разговаря с двете гранддами на кардиологията у нас проф. Юлия Джоргова и
проф. Нина Гочева.

Как се прави оценка на сърдечно-съдовия риск и как всеки да разбере дали и в коя рискова категория се намира? Проф. Нина Гочева,  член на Нюйоркската академия на науките, специализирала кардиология в Париж, Осака и Токио, дава отговор на този въпрос. Какво представлява предсърдното мъждене и защо то е рисков фактор за мозъчен инсулт? Зрителите на „Духът на здравето” ще получат много ценни съвети за навременна диагностика и полезна информация за новостите от света на кардиологията.

Защо са болни сърцата ни, как да изпреварим инфаркта, къде свършва кардиологията и започва  кардиохирургията?  – по тези теми д-р Неделя Щонова разговаря с един от основателите на инвазивната кардиология в България, началник клиника по кардиология към болница  Св. Екатерина и републикански консултант - проф. Юлия Джоргова. Тя е и носител на почетния знак „Лекар на България” и член на Съвета на кардиолозите към Американската сърдечна организация.
Д-р Неделя Щонова

Само преди седмица д-р Неделя Щонова се завърна от Eвропейския кардио-неврологичен конгрес във Виена. Тази неделя в „Духът на здравето” зрителите ще разберат какво е най-новото от света на  неврологията и какъв е революционният метод за предпазване от мозъчен инсулт. Интервюта по темата специално за предаването дават едни от светилата в голямата медицина днес  проф. Джон Екелбум, Канада, и проф. Ханс Кристиан Диннер, Германия. Всичко това зрителите ще видят тази неделя, 10-ти февруари, от 8:00 по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Духът на здравето

Може ли любовта да лекува? – тази неделя, от 8:00 в „Духът на здравето” по bTV

Духът на здравето