ТВ анонси ТВ анонси

Sony Pictures Television и WarnerMedia удължават сделката за разпространение

Добави коментар

Sony Pictures Television и WarnerMedia обявиха днес продължаване на споразумението за разпространение на съдържание в Централна и Източна Европа, което означава, че ще гледаме предстоящите игрални филми на Sony Pictures Entertainment (SPE), ексклузивно по двата канала на HBO и стрийминг платформата HBO Мах у нас и в целия регион.

© 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. and Marvel Characters, Inc. All Rights Reserved.

Списъкът включва някои от най-големите и най-очакваните настоящи блокбъстъри на Sony Pictures Television, включително „Венъм: Време е за Карнидж “, „ Ловци на духове: Наследство“, „Unchartered“, „ Морбиус “ и „Спайдърмен: Няма път към дома“, чиято премиера през декември отбеляза 3-то място в историята на боксофиса и до момента е генерирал глобално 1.7 милиарда долара приходи.

Включени са също така аплодираният от критиката „Бащата“, както и „Monster Hunter: Филмът“ с Мила Йовович, „Коледна изненада“ с Кристен Стюарт, „Галерия на разбитите сърца“ с Джералдин Висванатхан. Както и голям брой заглавия от някои от най-популярните франчайзи на SPE, като поредицата „Хотел Трансилвания“, „Зайчето Питър“ и „Зайчето Питър 2: По широкия свят“, филмите за Спайдърмен и „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“.

© - © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2021 MARVEL

Сделката за филмови и телевизионни сериали обхваща териториите в Централна и Източна Европа, правейки достъпни тези SPE заглавия в Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България, Молдова, Словения, Хърватия, Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина и Северна Македония. Напомняме, че на 8 март HBO Max заменя HBO GО в изброените държави и заглавията ще бъдат налични в новата платформа за стрийминг.

Марк Йънг, изпълнителен вицепрезидент, Networks & Distribution, Sony Pictures Television EMEA, споделя: „Докато нашата индустрия се движи по пътя си в ситуацията на пандемия, е фантастично да консолидираме отношенията си с нашите партньори от WarnerMedia в Централна Европа. Това е страхотен начин да представим размаха на Sony Pictures Television, включващ поредици и най-големите и най-очакваните ни нови филмови заглавия.”
Ханес Хейелман, изпълнителен вицепрезидент „Програмиране“, WarnerMedia EMEA, допълва: „Ние се ангажираме да предоставяме изключително и забавно семейно съдържание в нашите HBO канали и стрийминг платформата ни HBO Max. Разширеното партньорство със Sony Pictures Television ни позволява да имаме още по-фантастични заглавия, на които публиката да се наслади, като част от богато, разнообразно и завладяващо стрийминг изживяване.”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , HBO MAX

Нетфликс ни връща в 14-ти век с пикантния сериал "Декамерон"

"Severance" се завръща на 17 януари

VOYO предлага нови стрийминг изживявания от 5 юли

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“