Сериали Комедии

Слуга на народа | Слуга народу

Добави коментар

„Слуга на народа“ е сериал, в който политиката никога не е била толкова забавна. Телевизионната поредица има огромен успех в Украйна, където е сред най-гледаните сериали за 2015 година.

Какво се случва, когато обикновен и принципен човек е избран за президент? Сериалът „Слуга на народа“ дава отговор на този въпрос и поставя началото на истинската политическа кариера на създателя му Володимир Зеленски. В политическата сатира той се превъплъщава в скромния и свит учител по история Василий Голобородко, който се бунтува срещу мизерията в страната си. Гневът му привлича голям брой последователи, които започват да събират пари, за да организират президентската му кампания. За всеобща изненада Василий печели изборите, а поредицата проследява новия му живот като президент.

Василий не желае да се променя – иска да остане същият – да живее в собствения си апартамент, заедно с родителите си; да взема пари назаем от приятели в края на месеца и да ходи на работа с колело. Как ще се справи с огромните очаквания не само на нацията, но и на семейството и приятелите си Голобородко? Ще успеят ли тъмните сили на властта да променят този честен и скромен човек или Василий ще оцелее в битката срещу институционалната корупция?

„Слуга на народа” печели наградата „Голд Реми” за „Телевизионна комедия” на WorldFest 2016 в Хюстън. На Световния медиен фестивал в Хамбург продукцията е отличена със Сребърна награда. „Слуга на народа” е и финалист на Международните награди за драма в Сеул през 2016 година.

От 18 април комедийната поредица, превърналa се в истинска сензация, ще може да бъде проследена от българската аудитория всяка делнична вечер в 23:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Слуга на народа

Нова ще представи в България сериалa „Слуга на народа“ ​с Володимир Зеленски