Лица За звездите

Дамян Попов в стил „Готие” на „Бургас и морето”

Добави коментар

Поп певецът Дамян Попов беше определен за най-стилният изпълнител участник в провелия се тези дни фестивал „Бургас и морето”.

Дамян Попов в стил „Готие” на „Бургас и морето”Поп певецът Дамян Попов беше определен за най-стилният изпълнител участник в провелия се тези дни фестивал „Бургас и морето”.
Младокът блесна от-до в маркови дрешки, които модните спецове бързо разпознаха, че са от последната колекция на „лошото момче” на френската мода Жан Пол Готие.

Музиканти от няколко поколения се събраха за 29-ото издание на конкурса "Бургас и морето", което приключи късно в петък вечер.


Първа награда получи авторската песен на бургазлийката Галя Ичеренска "В някой друг живот".

Песента на Дамян Попов „Ще продължа”,
която е по музика на хит мейкъра на „Пайнер” Калин Димитров също получи адмирации и беше спрягана за фаворит от самото жури, в което бяха Георги Христов, Мариана Попова, Гергана Турийска. Модерната песен обаче не успя да се добере до челната тройка, където се класираха отново представители на морския град. 

Дамян Попов в стил „Готие” на „Бургас и морето”

Въпреки, че не се прибра с награда Дамян е доволен от изявата си. „За мен беше на първо място участието, а не толкова наградите. Важното е, че след представянето си получих много положителни отзиви и то от хора, които са със сериозен опит на музикалната сцена”, с усмивка призна айдълът.

Тези дни изпълнителят се подготвя да заснеме нов видеоклип, който ще предложи на почитателите на поп музиката един интересен дует.
Последното му парче „Ти решаваш” бързо се наложи като свеж летен хит. PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дамян Попов , Бургас и морето

Мария Игнатова предложи брак на Димитър Рачков

Слънчева алергия мъчи Джина Стоева