Актуално В програмата

​Силни емоции и страсти преобръщат съдби в сериала „Остани с мен: Завинаги“

Добави коментар

Изпълнена с любов и наситена с драматични моменти история ще предложи на зрителите премиерният сериал „Остани с мен: Завинаги“ в ефира на NOVA.


Дългоочакваното продължение на хитовата индийска сага разкрива какво се случва с любимите герои години по-късно, но и предлага нова вълнуваща сюжетна линия. Епизодите на поредицата, изпълнени със силни емоции и страсти, ще бъдат излъчвани всяка седмица от понеделник до петък в 13:30 ч.

В центъра на завладяващото продължение са Анант и Гена - той принадлежи към заможното семейство Десай, а тя е момиче от средната класа, което работи за тях. Младите герои се влюбват и сключват брак, но това води до разрив в семейните отношения, които ще претърпят съдбоносен обрат. Освен нови герои и заплетени сюжетни линии, „Остани с мен: Завинаги“ отново ще срещне зрителите с култовата героиня Гопи, която вижда в Гена своето по-младо аз.

Дългоочакваният сезон бързо печели сърцата на зрителите по света с въздействащия си сюжет и с невероятна актьорска игра главните герои, изпълнявани от Сниха Джан и Харш Нагар.

"Едва когато се срещнах с продуцентите, разбрах, че съм избрана. Не можех да повярвам. Родителите и приятелите ми много се радваха за мен. Не казах нищо на никого, докато промоцията не стартира, сякаш живеех в сън. Сега за мен няма връщане назад", споделя Сниха в интервю за известната индийска медия „The Times of India“.

В сериала е запазен и част от звездния актьорски състав от първия сезон, включително Мохамад Назим (Ахем Моди), Рупал Пател (Кокила Моди) и Деволина Бхаттачарджи (Гопи).

„Десет години в ролята на Гопи. Това не може да е просто съвпадение. Трудно ми е да изразя благодарността си към героинята. Каквото и да правя, сериалът ще бъде винаги близък на сърцето и душата ми. Да изживея отново вълнението от образа, в който влизам в поредицата, дори за секунда, е голямо удоволствие за мен“, коментира актрисата Деволина в своя официален Instagram профил.

Богатото семейство Десай посреща в имението си Гена като своя снаха. До какви последици ще доведе бракът между нея и Анант и ще има ли щастлив край тяхната история? Отговорът зрителите ще видят в премиерния сериал "Остани с мен: Завинаги" от 24 октомври – всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 180